Рецепт Борщ - це українська душа в тарілці с фото

Борщ - це українська душа в тарілці

Рецепт на 6 порций 60-120 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо варить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день

Борщ - це українська душа в тарілці. Це одна з найвідоміших і популярних страв української кухні, яка успішно завоювала популярність у багатьох куточках світу. Соковитий, ароматний і кольоровий, він зігріває своїм багатим смаком і стає справжнім розрадою в холодні дні. Борщ готується зі свіжих овочів, які надають йому неповторний характер та вишуканий смак. Він містить квасолю, буряк, моркву, жовтий перець, цибулю та часник, а також різні спеції, які додають йому особливий шарм. Готуйте цей український борщ з любов'ю і насолоджуйтесь його багатим ароматом та яскравими кольорами. Подавайте його з традиційним гарніром - сметаною та свіжою зеленню. Борщ - це не просто суп, це історія, це шматочок культури та спадщини. Приготуйте його сьогодні і дозвольте українській душі розгулятися у вашій тарілці.

Теги

свекла, капуста, фасоль

Ингредиенты

  • 1 склянка квасолі (замочити на ніч та сварити)
  • 2 середні буряки (нарізані кубиками)
  • 2 середні морквини (нарізані кубиками)
  • 1 жовтий перець (нарізаний)
  • 1 велика цибулина (нарізана)
  • 3 зубчики часнику (подрібнені)
  • 2 ст.л. олії
  • 1 л овочевого бульйону
  • 2-3 картоплини (нарізані)
  • 2 лаврові листки
  • 1 ч.л. паприки
  • Сіль, перець
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • 1 невелика капуста (шаткована)
  • 2 ст.л. томатної пасти

Приготовление

  1. Попередньо замочену квасолю промийте та відваріть у м'ясному бульйоні.

  2. Приготуйте піджарку з нарізаної цибулі, моркви, буряка, перцю та часнику. Обсмажте зі спеціями та томатною пастою.

  3. До майже готової квасолі додайте картоплю та варіть до напівготовності.

  4. Додайте піджарку та продовжуйте варити.

  5. Додайте шатковану капусту.

  6. Приправте борщ сіллю та перцем. Варіть до готовності овочів.

  7. В кінці додайте зелень. Дайте настоятися 1-2 години.

  8. Подавайте зі сметаною.

    Борщ
    Борщ
Оценка 5 / 5 на основе 4673
Домашняя
свекла, капуста, фасоль
PT120M
PT120M
0

Комментарии