
Тоненькі бабусині млинці на молоці
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Млинці, ці ніжні та ароматні кругляши, слугують символом тепла та домашнього затишку. І, звичайно, кожен з нас зберігає у пам'яті чарівний смак бабусиних млинців, які нам готувала сама бабуся. Ці млинці - не просто страва, вони пронизані турботою та любов'ю, і вони вміють повертати нас у дитинство, коли світ був сповнений радості та безтурботності. Сьогодні я хочу запропонувати вам трохи вдосконалену версію цього чудового рецепту. Можливо колись і мої млинці згадуватимуть так, як згадую я млинці своєї бабусі.
Теги
Ингредиенты
- 500 мл молока
- 3 яйця
- 3 столові ложки цукру
- 1/2 чайної ложки солі
- 2 склянки пшеничного борошна
- 3 столові ложки рослинної олії (плюс додаткова олія для смаження)
Приготовление
У велику миску збийте яйця з цукром та сіллю до утворення пишної і пухнастої маси.
Поступово додавайте молоко в яєчну суміш, продовжуючи збивати.
Продовжуючи збивати, поступово додавайте просіяне пшеничне борошно. Це допоможе уникнути грудочок і забезпечити ніжнішу текстуру млинців.
Якщо хочете, можете додати трохи ванільного екстракту або цедри лимона для аромату.
Прикрийте тісто чистою тканиною і залиште на 15-20 хвилин для просочення і відпочинку.
Розігрійте сковоріду з товстим дном на середньому вогні. Додайте трохи рослинної олії і рівномірно розподіліть її по всій поверхні сковороди.
Вилийте половником тісто на сковороду і рівномірно розподіліть його, нахиляючи і погойдуючи сковороду.
Смажте млинець до появи золотавої скоринки з нижнього боку. Потім переверніть млинець і смажте його з іншого боку.
Перекладіть готовий млинець на тарілку і продовжуйте смажити решту тіста, змащуючи сковороду невеликою кількістю олії перед кожною порцією.
Комментарии