
Яєчні кекси з беконом у формочках для кексів
Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка худеющим на каждый день
Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом мого улюбленого яєчного кексу з беконом у формочках для кексів (мафінів). Цей прекрасний сніданок - це справжня маленька вибухова радість, яку можна тримати в руці. М'який і ароматний кекс, огорнутий обсмаженим беконом, пробуджує всі відчуття і змушує вас забути про буденну метушню. Для приготування цієї чарівної страви вам знадобиться всього лише трохи часу. Підготовка займе приблизно 15 хвилин, а загальний час приготування та випічки складе близько 35 хвилин. Всього за півгодини ви можете створити неповторний сніданок, який перетворить звичайний ранок на свято смаку.
Теги
Ингредиенты
- 6 яєць
- 150 г бекону
- 1/2 склянки молока
- 1/2 склянки рослинної олії
- 2 склянки борошна
- 1 столова ложка розпушувача
- Приправи на смак: сіль, перець, зелень
Приготовление
Спочатку розігрійте духовку до 180 градусів. Підготуйте формочки для кексів, щоб наші кекси не розпливлися і набули ідеальної форми.
Збийте яйця у великій мисці, поки вони не стануть пухнастими і повітряними.
Додайте молоко і рослинну олію у яйця і продовжуйте збивати до отримання однорідної суміші.
Поступово додавайте борошно і розпушувач у суміш, продовжуючи збивати, щоб вийшло гладке тісто.
Тепер прийшов час додати чарівний інгредієнт - бекон! Обсмажте його на сковороді до золотистого кольору і наріжте на дрібні шматочки. Покладіть по шматочку бекону в кожну формочку з тістом.
Вилийте отримане тісто у формочки, залишивши трохи місця зверху для підйому. Поставте їх у духовку і чекайте, поки вони перетворяться на золотисті і апетитні витвори мистецтва.
Комментарии