
Мармуровий кекс
Рецепт на 16 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Кекс готується досить просто, а кінцевий результат виходить смачним і гарним.
Теги
Ингредиенты
- 140 г маргарину
- 6 ст. ложок сметани
- 4 шт. яйця
- 1 склянка цукру
- 1 пакетик ваніліну (2 гр)
- 2 склянки борошна (не надзвичайно повне)
- 1/2 ч. ложки соди, погашеної оцтом
- щіпка солі
- 4 ст. ложки какао
- цукрова пудра
Приготовление
-
На водяній бані розтопити маргарин
-
Додати в нього цукор, сіль, ванілін і злегка все збити.
-
По одному ввести яєчка. Все збити.
-
Потім додати сметану, соду і борошно, перемішати все до однорідної консистенції.
-
Тісто розділити на пів. Одну половину викласти у форму (попередньо змащену маргарином), а у другу додати какао.
-
Масу з какао влити у формочки
-
Провести ложкою по колу отриманої маси, щоб кульки змішалися
-
Відправляємо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Даємо охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу, всім приємного апетиту!

Комментарии