
Домашні глазуровані сирки
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое замораживать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на фуршет на каждый день
Ласкаво просимо до світу чарівних смаків та солодких насолод! Сьогодні я запрошую вас на захопливу пригоду до кулінарної казки, де головними героями стануть ніжні та глазуровані сирки. Так-так, ви не помилилися! Дозвольте мені розповісти вам про чудовий рецепт, який перетворить вашу кухню на маленьку кондитерську. А в самому центрі цієї чарівної історії - шоколадна глазур. Яке ж свято без неї? А тепер, друзі мої, тримайтеся міцніше, адже наша кулінарна казка тільки починається!
Теги
Ингредиенты
- сирковий сир - 400 г
- вершкове масло - 50 г
- цукрова пудра - 30 г
- ванільний екстракт - 1 ч.л.
Глазур:
- чорний або молочний шоколад - 200 г
- соняшникова олія (без запаху) - 40 г
Приготовление
У великій мисці з'єднайте сирковий сир, розтоплене вершкове масло, цукрову пудру та ванільний екстракт. Добре перемішайте, поки не вийде однорідна маса.
Помістіть сиркову масу у силіконову форму для морозива.
Поставте у холодильник на 30-60 хвилин, щоб вони трохи застигли.
Як зробити шоколадну глазур? Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте соняшникову олію і добре перемішайте, щоб вийшла гладка глазур.
Занурте кожен сирок у глазур, занурюючи його повністю. Коли глазур стане матовою, це означає що шоколад застиг і сирки готові.
Після цього подавайте готові глазуровані сирки та насолоджуйтеся смаком!
Комментарии