Рецепт Домашні глазуровані сирки с фото

Домашні глазуровані сирки

Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое замораживать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на фуршет на каждый день

Ласкаво просимо до світу чарівних смаків та солодких насолод! Сьогодні я запрошую вас на захопливу пригоду до кулінарної казки, де головними героями стануть ніжні та глазуровані сирки. Так-так, ви не помилилися! Дозвольте мені розповісти вам про чудовий рецепт, який перетворить вашу кухню на маленьку кондитерську. А в самому центрі цієї чарівної історії - шоколадна глазур. Яке ж свято без неї? А тепер, друзі мої, тримайтеся міцніше, адже наша кулінарна казка тільки починається!

Теги

творог, масло, шоколад

Ингредиенты

  • сирковий сир - 400 г
  • вершкове масло - 50 г
  • цукрова пудра - 30 г
  • ванільний екстракт - 1 ч.л.

Глазур:

  • чорний або молочний шоколад - 200 г
  • соняшникова олія (без запаху) - 40 г

Приготовление

  1. У великій мисці з'єднайте сирковий сир, розтоплене вершкове масло, цукрову пудру та ванільний екстракт. Добре перемішайте, поки не вийде однорідна маса.

  2. Помістіть сиркову масу у силіконову форму для морозива.

  3. Поставте у холодильник на 30-60 хвилин, щоб вони трохи застигли.

  4. Як зробити шоколадну глазур? Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте соняшникову олію і добре перемішайте, щоб вийшла гладка глазур.

  5. Занурте кожен сирок у глазур, занурюючи його повністю. Коли глазур стане матовою, це означає що шоколад застиг і сирки готові.

  6. Після цього подавайте готові глазуровані сирки та насолоджуйтеся смаком!

Оценка 5 / 5 на основе 13633
Домашняя
творог, масло, шоколад
PT60M
PT60M
0

Комментарии