Рецепт Рис зі спеціями в мультиварці с фото

Рис зі спеціями в мультиварці

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо тушить мультиварка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день

Приготуємо смачний рис зі спеціями в мультиварці! Цей простий рецепт дозволить вам насолодитися ароматною і поживною стравою без зайвих клопотів. Рис зі спеціями та овочами - ідеальне поєднання смаку, текстури та аромату, яке можна подати як самостійну страву або використати як апетитний гарнір. Ми будемо використовувати білий рис, який буде обсмажений разом з цибулею, часником, морквою і червоним перцем, щоб надати страві соковитий і яскравий смак. Куркума і каррі додадуть ароматні спеції та невелику пікантність. А використання мультиварки значно полегшить вам процес приготування. Просто дотримуйтесь інструкцій і насолоджуйтеся чудовим результатом. Приготуйте цей рецепт рису зі спеціями в мультиварці і порадуйте себе та своїх близьких смачною і ситною стравою. А тепер перейдімо до рецепту і почнімо готувати!

Теги

рис, лук, чеснок, морковь

Ингредиенты

  • 1 склянка білого рису
  • 2 склянки води
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 2-3 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 морква, нарізана кубиками
  • 1 червоний перець, нарізаний кубиками
  • 1/2 чайної ложки куркуми
  • 1/2 чайної ложки каррі
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія

Приготовление

  1. Промийте рис у холодній воді, поки вода не стане прозорою. Відкиньте воду.

  2. Увімкніть мультиварку в режимі "Підсмажування" або "Смаження" і розігрійте трохи рослинної олії.

  3. Додайте цибулю і часник у чашу мультиварки та обсмажте їх до м'якості та аромату.

  4. Додайте моркву і червоний перець у мультиварку. Продовжуйте готувати, помішуючи, протягом 5–7 хвилин, поки овочі не стануть ніжними.

  5. Влийте рис у мультиварку і обсмажте його разом з овочами протягом 2–3 хвилин.

  6. Додайте куркуму, каррі та сіль. Перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися.

  7. Влийте воду в мультиварку і закрийте кришку. Виберіть режим "Рис" або "Плов" і встановіть час приготування на 15–20 хвилин.

  8. Коли рис готовий, дайте мультиварці автоматичний режим витримки на 5–10 хвилин, щоб рис настоявся.

  9. Відкрийте кришку мультиварки і обережно розрихліть рис виделкою або широким лопаткою.

  10. Подавайте рис зі спеціями гарячим як самостійну страву або як гарнір до основної страви.

    Рис у мультиварці зі спеціями
    Рис у мультиварці зі спеціями
Оценка 5 / 5 на основе 5616
Домашняя
рис, лук, чеснок, морковь
PT45M
PT45M
0

Комментарии