Рецепт Кальмар на грилі по-тайськи з лимонним соком с фото

Кальмар на грилі по-тайськи з лимонним соком

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое запекать гриль Корейская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на каждый день

Кальмар на грилі - це прекрасна страва для літнього барбекю чи вечері на відкритому повітрі. Ніжні та соковиті шматочки кальмара, приготовані на грилі, мають легкий димний смак і аромат, який чудово доповнюється різними маринадами та соусами. В цьому рецепті ми поділимося варіантом приготування кальмара на грилі з використанням цілих кальмарів. Виберіть те, що більше подобається вам, і насолоджуйтеся смаком цієї чудової страви!

Теги

кальмар, лимон, масло

Ингредиенты

  • Цілі кальмари - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Оливкова олія - 1/4 чашки
  • Часник - 2 зубчики, подрібнені
  • Розмарин - 1 столова ложка, подрібнений
  • Тим'ян - 1 столова ложка, подрібнений
  • Сіль та перець за смаком

Приготовление

  1. Очистіть кальмари, прибравши нутрощі та шкіру. Промийте їх під холодною водою і висушіть серветкою.

  2. Очищений кальмар
    Очищений кальмар
  3. У мисці змішайте оливкову олію, сік лимона, часник, розмарин і тим'ян. Посоліть і поперчіть за смаком.

  4. Зробіть надрізи на кальмарах з кожного боку, не дуже глибоко. Рясно змастіть їх отриманою маринадною сумішшю, залиште на 30 хвилин.

  5. Розігрійте гриль до високої температури.

  6. Помістіть кальмари на гриль і готуйте 2-3 хвилини з кожного боку, до появи золотавої скоринки.

  7. Переверніть кальмари і готуйте ще 2-3 хвилини, поки вони не будуть готові.

  8. Викладіть кальмари на тарілку, прикрасьте скибочками лимона і свіжими травами та подавайте ще гарячим.

  9. Кальмар на грилі по-тайськи з лимонним соком
    Кальмар на грилі по-тайськи з лимонним соком
Оценка 5 / 5 на основе 9594
Домашняя
кальмар, лимон, масло
PT30M
PT30M
0

Комментарии