
Китайська капуста, запечена з грибами
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на каждый день
Пропоную одну смачну страву з використанням кефіру. Вона зовсім не кисла, а якщо і є кислинка, так вона тут дуже доречна.
Теги
Ингредиенты
- 1 качан китайської капусти вагою 700-800 г (або два маленьких, як у мене)
- 400 г грибів
- 250 мл кефіру
- 200 г сметани
- 300 г твердого сиру
- 2 яйця
- сіль, перець, спеції
Приготовление
Капусту вимити, обірвати верхні листки, відрізати «попу». Розрізати качан вздовж на 4 частини (невеликі качани - просто навпіл) та запікати хвилин 30 при t-170С, накривши фольгою, або відварити 15 хвилин у воді.
Капусту відварити або запекти Тим часом приготувати заливку. Сир натерти і змішати його з кефіром, сметаною та яйцями.
Змішати сир з яйцями, сметаною та кефіром Приправити суміш сіллю та спеціями.
Приправити спеціями Гриби довільно нарізати.
Гриби нарізати Викласти на капусту гриби, зверху розподілити заливку.
Викласти на капусту гриби, зверху розподілити заливку Запікати приблизно 30 хвилин при t-180С.
Запекти Хочу зазначити, що, чим молодшу капусту ви візьмете, тим ніжнішою вона вийде при запіканні. Використовуючи великий качан, будьте готові до того, що верхні листки можуть бути трохи жорсткуватими. Приємного апетиту!
Готово
Комментарии