
Легкий весняний салат на святковий стіл
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на природу на фуршет на каждый день
Весна - чудова пора для оновлення свого раціону та додавання до нього більш свіжих і легких страв. Салати є одним з найкращих способів отримання необхідних вітамінів і поживних речовин, і наш "Легкий весняний салат з редискою, помідорами, огірками та руколою" ідеально підходить для цієї мети. Соковиті помідори, хрусткі огірки, гостренька редиска і ароматна рукола - все це поєднання створює легкий, свіжий і смачний салат, який точно сподобається вам і вашим близьким. Простий у приготуванні і багатий на вітаміни та мінерали, цей салат ідеально підходить для легкого і здорового обіду чи вечері навесні.
Теги
редиска, огурец, помидоры, руккола
Ингредиенты
- 200 г редиски
- 1 огірок
- 2 помідори
- пучок руколи
- декілька гілочок кропу
- 2 столові ложки соняшникової олії
- сіль за смаком
Приготовление
Наріжте редиску та огірок тонкими кружальцями. Помідори наріжте кубиками.
Покладіть редиску, огірок та помідори у велику миску.
Додайте руколу, перемішайте всі інгредієнти.
Додайте нарізаний кріп, соняшникову олію та щипку солі. Ретельно перемішайте салат, щоб усі інгредієнти добре перемішались з олією та сіллю.
Спробуйте і, за потреби, додайте ще солі за смаком.
Легкий весняний салат на святковий стіл
Комментарии