Рецепт Молода картопля з маслом та кропом с фото

Молода картопля з маслом та кропом

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита всем остальным на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Молода картопля з кропом і маслом - це одна з тих страв, які просто кричать "Літо!" Соковита і ароматна картопля, рясно посипана свіжим кропом і обсмажена на маслі, це ідеальна страва для всіх, хто любить насолоджуватися смаком свіжих овочів і зелені в теплу пору року. Ця українська страва проста в приготуванні, але має приголомшливий смак і аромат, який нагадує літній ранок на дачі, коли свіжість і запахи овочів наповнюють все повітря. Адже хто не любить молоду картоплю? А додайте до цього масло, кріп та щипку солі - і ви отримаєте справжню кулінарну класику. А для тих, хто любить експериментувати, можна додати картоплі трохи часнику чи цибулі, щоб надати страві більш насичений смак. Але найголовніше - це простота приготування! Всього декілька простих інгредієнтів і півгодини часу - і ви вже можете насолоджуватися смаком цієї чудової страви. То що, почнемо?

Теги

картошка, укроп, масло

Ингредиенты

  • 1 кг молодої картоплі
  • Трохи кропу
  • 3 столові ложки вершкового масла
  • 1 чайна ложка солі

Приготовление

  1. Покладіть картоплю у каструлю та заллйте холодною водою, щоб вкрити картоплю. Лайфхак: Відріжте невеликий шматочок шкірки на кожному шматку картоплі, щоб він не лопнув під час варіння.

  2. Додайте сіль у каструлю та поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і варіть до готовності, приблизно 20 хвилин.

  3. Зллйте воду і дайте картоплі трохи охолонути.

  4. Додайте вершкове масло і дрібно нарізаний кріп у каструлю з картоплею.

  5. Добре перемішайте, щоб кожен шматочок був вкритий маслом і кропом.

  6. Подавайте картоплю гарячою, з додаванням ще трохи масла і кропу за бажанням.

    Відварена молода картопля з маслом і кропом
    Відварена молода картопля з маслом і кропом
  7. Ця страва ідеально підходить для вечері чи обіду, особливо в теплу пору року, коли можна насолоджуватися свіжими овочами та зеленню. Будьте впевнені, що ваша родина та гості будуть у захваті від цієї простої, але смачної української страви!

Оценка 5 / 5 на основе 5573
Домашняя
картошка, укроп, масло
PT30M
PT30M
0

Комментарии