
Рибні котлети з ароматними травами та спеціями
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным к Новому Году на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Запах свіжої риби, цибулі та аромати спецій заповнюють кухню, створюючи атмосферу справжньої гастрономічної симфонії. Якщо ви готові зануритися в світ смаків і ароматів, то я з радістю представляю вам рецепт рибних котлет, який змусить ваші смакові рецептори танцювати від задоволення. Насичений смак свіжої риби поєднується з ароматними травами і спеціями, а котлети, обсмажені до золотисто-коричневого кольору, будуть танути у роті. Готові вирушити в кулінарну подорож і створити справжній шедевр на своїй кухні? Тоді приступимо до приготування!
Теги
Ингредиенты
- 500 грамів свіжої риби (наприклад, морський окунь або тріска)
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1/4 чашки панірувальних сухарів
- 1/4 чашки молока
- 1 яйце
- 2 столові ложки свіжої зелені (кріп, петрушка або базилік)
- 1 чайна ложка солі
- 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю
- 2 столові ложки оливкової олії для смаження
Приготовление
Рибу очистіть від шкіри та кісток, і наріжте її дрібними кубиками.
Цибулю і часник дрібно наріжте.
Змішайте у великій мисці рибу, цибулю, часник, панірувальні сухарі, молоко, яйце, зелень, сіль та перець.
Сформуйте з отриманої маси невеликі котлети.
Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні.
Обсмажте котлети по 2-3 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.
Готові котлети викладіть на паперові рушники, щоб видалити надлишки олії.
Подавайте котлети гарячими з соусом на ваш вибір, овочевим гарніром та свіжою зеленню.
Комментарии