Рецепт Рибні котлети з ароматними травами та спеціями с фото

Рибні котлети з ароматними травами та спеціями

Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным к Новому Году на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Запах свіжої риби, цибулі та аромати спецій заповнюють кухню, створюючи атмосферу справжньої гастрономічної симфонії. Якщо ви готові зануритися в світ смаків і ароматів, то я з радістю представляю вам рецепт рибних котлет, який змусить ваші смакові рецептори танцювати від задоволення. Насичений смак свіжої риби поєднується з ароматними травами і спеціями, а котлети, обсмажені до золотисто-коричневого кольору, будуть танути у роті. Готові вирушити в кулінарну подорож і створити справжній шедевр на своїй кухні? Тоді приступимо до приготування!

Теги

рыба, лук, сухари, яйца

Ингредиенты

  • 500 грамів свіжої риби (наприклад, морський окунь або тріска)
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1/4 чашки панірувальних сухарів
  • 1/4 чашки молока
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки свіжої зелені (кріп, петрушка або базилік)
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 2 столові ложки оливкової олії для смаження

Приготовление

  1. Рибу очистіть від шкіри та кісток, і наріжте її дрібними кубиками.

  2. Цибулю і часник дрібно наріжте.

  3. Змішайте у великій мисці рибу, цибулю, часник, панірувальні сухарі, молоко, яйце, зелень, сіль та перець.

  4. Сформуйте з отриманої маси невеликі котлети.

  5. Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні.

  6. Обсмажте котлети по 2-3 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.

  7. Готові котлети викладіть на паперові рушники, щоб видалити надлишки олії.

  8. Подавайте котлети гарячими з соусом на ваш вибір, овочевим гарніром та свіжою зеленню.

Оценка 5 / 5 на основе 6559
Домашняя
рыба, лук, сухари, яйца
PT60M
PT60M
0

Комментарии