Рецепт Горохове пюре с фото

Горохове пюре

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам на фуршет на каждый день

Горохове пюре - це страва, яка може здивувати своєю простотою і водночас дивовижним смаком. Чи то як гарнір до м'яса чи як основна страва для веганів, горохове пюре завжди буде ідеальним вибором. Давайте приготуємо його разом!

Теги

горох, картошка, лук

Ингредиенты

  • 500 грамів зеленого горошку (свіжого або замороженого)
  • 1 велика картоплина (очищена і нарізана на шматочки)
  • 1 цибулина (нарізана кубиками)
  • 3 зубчики часнику (подрібнені)
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю
  • 1 чайна ложка зеленого карі (за бажанням)
  • 1 чайна ложка меду (за бажанням)

Приготовление

  1. У каструлі на середньому вогні розігрійте оливкову олію.

  2. Додайте цибулю і часник у каструлю та обсмажте їх до золотистого кольору.

  3. Додайте нарізану картоплю і зелений горошок у каструлю та заллйте достатньою кількістю води щоб усі інгредієнти були покриті водою.

  4. Додайте сіль, чорний перець і зелене карі в каструлю (за бажанням).

  5. Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Готуйте допоки картопля і горошок не стануть м'якими (це займе близько 20 хвилин).

  6. За допомогою лопатки перекладіть горохове пюре в блендер і подрібніть до отримання однорідної маси.

  7. Перелийте пюре назад в каструлю, додайте мед (за бажанням) і ще раз розігрійте на середньому вогні, постійно помішуючи.

  8. Подавайте горохове пюре гарячим, посипавши зверху свіжими травами або крихтою хліба.

Оценка 5 / 5 на основе 16535
Домашняя
горох, картошка, лук
PT30M
PT30M
0

Комментарии