
Піцца-Гевлицца
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо запекать Итальянская кухня всем остальным на каждый день
Цю піцу завжди готувала моя мама - просто, смачно і швидко!
Теги
Ингредиенты
- 2,5-3 склянки борошна
- 3 склянки води
- сухі дріжджі 0,5 столових ложки або 30 г звичайних дріжджів
- 1 столова ложка соняшникової олії
- 300 г ковбаси або сосисок
- 300 г сиру
- 2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- свіжі або морожені помідори
- кетчуп або томатна паста
- майонез
- сіль, перець, цукор
- зелень, спеції
Приготовление
-
У теплій воді розбаляємо дріжджі, додаємо 1 ст. ложку цукру і чайну ложку солі, всипаємо борошно і перемішуємо, щоб тісто було трохи густіше за сметану.
Все що нам знадобиться у приготуванні -
У тісто додаємо 1 столову ложку соняшникової олії.
Змащуємо деко олією або жиром, як роблю я і виливаємо туди тісто, вийде приблизно так:
-
Змащуємо деко олією або жиром, як роблю я і виливаємо туди тісто, вийде приблизно так:
-
Мокрими руками розподіляємо тісто по деку рівним шаром, щоб вийшло ось так:
-
Тепер перейдемо до соусу. У посуді розміщуємо 3-4 столові ложки пасти чи кетчупу, додаємо туди вичавлений часник, а також спеції: перець, інші приправи за смаком, після чого додаємо 2-3 столові ложки води.
-
Акуратненько соус ложкою розподіляємо по тісту.
-
Ковбасу ріжемо соломкою і посипаємо зверху тісто.
-
На ковбасу цибулю кільцями або напівкільцями.
-
На цибулю порізати помідорчики і тонкою цівкою полити майонезом.
-
Запікати при температурі 240 градусів 30 хвилин, за 5 хвилин до готовності вийняти з духовки і посипати тертим сиром і зеленню! Нехай потомиться ще хвилин 5 після цього щоб сир розплавився!
Бон Аппетит!
Комментарии
честно говоря, впервые вижу рецепт пиццы из жидкого теста. и еще одна странность удивила - не заметила, чтобы дрожжи нужно было ждать.