
Угорський суп-гуляш
Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить не сложно дешевое блюдо варить плита Венгерская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Готувати суп-гуляш - це справжнє мистецтво, що ніколи не вийде з моди. Ця страва, що має свої корені в Угорщині, завоювала серця гурманів по всьому світу своїм насиченим смаком та ароматом. Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт для приготування цієї страви в домашніх умовах, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми представляємо вам рецепт класичного угорського супу-гуляшу, який стане справжньою родзинкою будь-якого обіду чи вечері. Приготуйтеся зануритися в світ угорської кухні та насолодитися смаком цієї страви, що залишить незабутні враження!
Теги
Ингредиенты
- 500 г яловичини (краще всього використовувати яловичину першого сорту)
- 2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- 3 середні картоплини
- 2 морквини
- 1 червоний перець
- 2 столові ложки паприки порошок
- 1 лавровий лист
- 1 чайна ложка кминного насіння
- 1 чайна ложка тертого імбиру
- 1 чайна ложка тертої кориці
- Сіль та перець за смаком
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1,5 л яловичого бульйону (можна використовувати курячий бульйон)
- 1 червоний перець
Приготовление
Наріжте м'ясо кубиками та обсмажте його на олії в каструлі до золотистого кольору.
Додайте нарізану цибулю і смажте разом з м'ясом, поки цибуля не стане прозорою.
Додайте нарізані моркву і перець кубиками і смажте на середньому вогні близько 10 хвилин.
Додайте до каструлі паприку, кминне насіння, тертий імбир і терту корицю. Перемішайте і смажте ще 2 хвилини.
Додайте до каструлі кубики картоплі, залейте бульйоном і додайте лавровий лист. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Прикрийте кришкою і готуйте близько 30 хвилин.
Додайте сіль і перець за смаком, нарізаний часник і дайте постояти ще 5 хвилин. Додайте червоний перець.
Подавайте гарячий угорський суп-гуляш з нарізаною зеленою цибулею та шматочками свіжого хліба.
Угорський суп-гуляш з червоним перцем
Комментарии