Рецепт Угорський суп-гуляш с фото

Угорський суп-гуляш

Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить не сложно дешевое блюдо варить плита Венгерская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Готувати суп-гуляш - це справжнє мистецтво, що ніколи не вийде з моди. Ця страва, що має свої корені в Угорщині, завоювала серця гурманів по всьому світу своїм насиченим смаком та ароматом. Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт для приготування цієї страви в домашніх умовах, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми представляємо вам рецепт класичного угорського супу-гуляшу, який стане справжньою родзинкою будь-якого обіду чи вечері. Приготуйтеся зануритися в світ угорської кухні та насолодитися смаком цієї страви, що залишить незабутні враження!

Теги

говядина, лук, картошка

Ингредиенты

  • 500 г яловичини (краще всього використовувати яловичину першого сорту)
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 3 середні картоплини
  • 2 морквини
  • 1 червоний перець
  • 2 столові ложки паприки порошок
  • 1 лавровий лист
  • 1 чайна ложка кминного насіння
  • 1 чайна ложка тертого імбиру
  • 1 чайна ложка тертої кориці
  • Сіль та перець за смаком
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1,5 л яловичого бульйону (можна використовувати курячий бульйон)
  • 1 червоний перець

Приготовление

  1. Наріжте м'ясо кубиками та обсмажте його на олії в каструлі до золотистого кольору.

  2. Додайте нарізану цибулю і смажте разом з м'ясом, поки цибуля не стане прозорою.

  3. Додайте нарізані моркву і перець кубиками і смажте на середньому вогні близько 10 хвилин.

  4. Додайте до каструлі паприку, кминне насіння, тертий імбир і терту корицю. Перемішайте і смажте ще 2 хвилини.

  5. Додайте до каструлі кубики картоплі, залейте бульйоном і додайте лавровий лист. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Прикрийте кришкою і готуйте близько 30 хвилин.

  6. Додайте сіль і перець за смаком, нарізаний часник і дайте постояти ще 5 хвилин. Додайте червоний перець.

  7. Подавайте гарячий угорський суп-гуляш з нарізаною зеленою цибулею та шматочками свіжого хліба.

    Угорський суп-гуляш з червоним перцем
    Угорський суп-гуляш з червоним перцем
Оценка 5 / 5 на основе 4526
Домашняя
говядина, лук, картошка
PT120M
PT120M
0

Комментарии