Рецепт Овочевий бульйон с фото

Овочевий бульйон

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Овочевий бульйон - це універсальна страва, яка може бути як самостійною, так і використовуватися як інгредієнт в різних рецептах. Цей бульйон готується зі свіжих овочів, які дарують йому яскравий аромат і насичений смак. Бульйон виходить дуже корисним і вітамінним, тому його часто використовують в дієтичному харчуванні. Використовуйте його для приготування супів, соусів та інших страв, щоб надати їм більш насичений смак і аромат. У цьому рецепті ми покажемо, як приготувати овочевий бульйон вдома.

Теги

морковь, лук, перец

Ингредиенты

  • 2 літри води
  • 2 великі морквини
  • 2 цибулини
  • 2 стебла селери
  • 1 великий перець болгарський
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 лавровий лист
  • Сіль та перець за смаком

Приготовление

  1. Наріжте моркву, цибулю, селеру та перець великими шматками.

  2. Розігрійте каструлю на середньому вогні та додайте овочі. Обсмажте овочі, помішуючи, протягом 5-7 хвилин, поки вони не стануть м'якими та не почнуть підрум'янюватися.

  3. Додайте часник, лавровий лист та воду. Доведіть до кипіння та зменшіть вогонь до мінімуму.

  4. Дайте бульйону кип'ятитися на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин.

  5. Процідіть бульйон через дрібне сито, щоб видалити залишки овочів та інші відходи, залишивши тільки рідину.

  6. Додайте сіль та перець за смаком.

  7. Готовий бульйон можна подавати як самостійну страву, прикрасивши зеленню, або використовувати як інгредієнт для супів, соусів та інших страв.

    Овочевий бульйон
    Овочевий бульйон
Оценка 5 / 5 на основе 4525
Домашняя
морковь, лук, перец
PT30M
PT30M
0

Комментарии