Рецепт Овочевий сад на шампурах (овочевий шашлик) с фото

Овочевий сад на шампурах (овочевий шашлик)

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать гриль

Сонячний день, літній вітерець і аромат свіжих овочів, розігрітих на грилі - що може бути краще? Овочевий шашлик - ідеальна страва для любителів вегетаріанської кухні, а також для тих, хто хоче спробувати щось нове і незвичайне на грилі. Цей рецепт обіцяє поєднання соковитих кабачків, ароматних баклажанів, солодких перців та печериць, а також унікальне поєднання спецій і соусів, щоб ви отримали ідеальний смак і текстуру кожного шматочка. Рушаймо!

Теги

кабачок, баклажан, перец

Ингредиенты

  • 2 кабачки
  • 1 баклажан
  • 2 солодкі перці
  • 1 червона цибулина
  • 10-12 печериць
  • 2-3 столові ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка оцту
  • 1 чайна ложка сушеного тим'яну
  • 1 чайна ложка сушеного розмарину
  • Сіль та свіжомелений перець за смаком

Приготовление

  1. Наріжте кабачки, баклажани, перець та цибулю великими шматками. Печериці залиште цілими, якщо вони великі можете розрізати на 2 або 4 частини.

  2. Змішайте оливкову олію, соєвий соус, оцет, тим'ян та розмарин у великій мисці. Додайте овочі та обережно перемішайте, щоб усі овочі вкрилися олійно-соєвою сумішшю. Залиште на 15-20 хвилин для маринування.

  3. Нанижіть овочі на шампури, при цьому не забудьте залишити невеликий зазор між кожним шматочком, щоб вони рівномірно готувалися.

  4. Посоліть і поперчіть шашлик на смак.

  5. Розігрійте мангал, гриль або гриль-сковороду на середньому вогні. Викладіть шашлики та готуйте, перевертаючи кожен шашлик час від часу, поки овочі не стануть м'якими і злегка золотистими. Зазвичай це займає приблизно 15-20 хвилин.

  6. Подавайте готовий шашлик на великому блюді та смачного!

    Овочевий шашлик
    Овочевий шашлик
Оценка 5 / 5 на основе 17512
Домашняя
кабачок, баклажан, перец
PT30M
PT30M
0

Комментарии