Рецепт Смажений кабачок у клярі с фото

Смажений кабачок у клярі

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на природу на встречу с друзьями

Якщо у вас залишилися кабачки і ви не знаєте, що з ними зробити, то ось вам ще один варіант швидкого приготування смажених кабачків у клярі. Ця страва готується з максимально доступних продуктів і займає зовсім трохи часу. За смаком вони трохи нагадують котлету. Приємного апетиту!

Теги

кабачок, мука, чеснок

Ингредиенты

  • кабачок (середній) - 1 шт
  • яйця - 2 шт
  • борошно - 4 ст.л.
  • сіль - 1/2 ч.л.
  • паприка - 1/2 ч.л.
  • сметана - 2 ст.л.
  • кріп - за смаком
  • часник - 2 зубчики

Приготовление

  1. Підготовляємо продукти для смаження. Кабачок необхідно ретельно промити та обсушити, кріп також - миємо і злегка підсушуємо.

  2. Кабачки нарізаємо тонкими кружальцями і присолюємо, відправляємо їх у глибоку миску.

  3. Тепер займемося кляром. У окрему глибоку миску розбиваємо 2 яйця, додаємо 2 столові ложки з гіркою сметани, дрібно рубаємо часник і 1/2 чайної ложки солодкої паприки. Кріп також подрібнюємо і додаємо до миски. Все добре перемішуємо.

  4. Кабачки будемо смажити занурюючи їх в борошно та отриману яєчну суміш. Смажимо на рослинній олії.

  5. Кожне кружальце кабачка спочатку занурюємо з двох сторін у борошно, потім у яєчно-сметанну суміш і відразу викладаємо на сковороду. Смажимо до золотистої скоринки з обох боків.

  6. Готові кабачки краще подавати гарячими. Вони чудово поєднуються зі сметанним соусом та свіжими огірками. За бажанням можна додати зелені.

Оценка 5 / 5 на основе 17488
Домашняя
кабачок, мука, чеснок
PT30M
PT30M
0

Комментарии