Смажений кабачок у клярі
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на природу на встречу с друзьями
Якщо у вас залишилися кабачки і ви не знаєте, що з ними зробити, то ось вам ще один варіант швидкого приготування смажених кабачків у клярі. Ця страва готується з максимально доступних продуктів і займає зовсім трохи часу. За смаком вони трохи нагадують котлету. Приємного апетиту!
Теги
Ингредиенты
- кабачок (середній) - 1 шт
- яйця - 2 шт
- борошно - 4 ст.л.
- сіль - 1/2 ч.л.
- паприка - 1/2 ч.л.
- сметана - 2 ст.л.
- кріп - за смаком
- часник - 2 зубчики
Приготовление
Підготовляємо продукти для смаження. Кабачок необхідно ретельно промити та обсушити, кріп також - миємо і злегка підсушуємо.
Кабачки нарізаємо тонкими кружальцями і присолюємо, відправляємо їх у глибоку миску.
Тепер займемося кляром. У окрему глибоку миску розбиваємо 2 яйця, додаємо 2 столові ложки з гіркою сметани, дрібно рубаємо часник і 1/2 чайної ложки солодкої паприки. Кріп також подрібнюємо і додаємо до миски. Все добре перемішуємо.
Кабачки будемо смажити занурюючи їх в борошно та отриману яєчну суміш. Смажимо на рослинній олії.
Кожне кружальце кабачка спочатку занурюємо з двох сторін у борошно, потім у яєчно-сметанну суміш і відразу викладаємо на сковороду. Смажимо до золотистої скоринки з обох боків.
Готові кабачки краще подавати гарячими. Вони чудово поєднуються зі сметанним соусом та свіжими огірками. За бажанням можна додати зелені.












Комментарии