Рецепт Маринована скумбрія в домашніх умовах с фото

Маринована скумбрія в домашніх умовах

Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить очень просто дешевое блюдо охлаждать мариновать плита холодильник всем остальным на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Маринована скумбрія - це страва, без якої важко обійтися як у повсякденному житті, так і на свята. Приготувати її в домашніх умовах зовсім нескладно, головне вибрати непереморожену, якісну рибу. Скумбрія за цим рецептом завжди виходить малосольною, дуже ніжною і смачною.

Теги

скумбрия, соль, уксус

Ингредиенты

  • скумбрія - 2 шт

для маринаду:

  • вода - 1 л
  • перець запашний - 6-7 зернят
  • перець чорний горошком - 3-4 шт
  • листки лаврові - 3 шт
  • цукор - 2 ст. л з гіркою
  • сіль (великого помолу) - 2 ст. л з гіркою
  • оцет 9% - 2 ст. л

Приготовление

  1. Для маринування скумбрію необхідно заздалегідь розморозити. Правильніше за все розморожувати її в холодильнику.

  2. Вже розморожену скумбрію патрашуємо, відрізаємо плавники і ретельно промиваємо під проточною водою. Потім нарізаємо на порційні шматочки. Перекладаємо рибу в ємність, в якій будемо її маринувати.

  3. Тепер займемося приготуванням маринаду. У каструлю виливаємо 1 л води і ставимо її на вогонь. Сюди ж додаємо 3 листки лаврового листя, 6-7 штук запашного перцю, 3-4 штуки чорного перцю горошком, 2 столові ложки з гіркою солі та стільки ж цукру. Добре все перемішуємо і даємо закипіти. Після цього знімаємо маринад з вогню і даємо йому повністю охолонути.

  4. Коли маринад повністю охолоне, додаємо в нього 2 столові ложки 9% оцту.

  5. Заливаємо маринадом скумбрію так, щоб він повністю покрив рибу. Відправляємо в холодильник мінімум на 3-4 години, а краще на ніч.

  6. Вже вранці наша рибка готова до вживання. Зберігається в холодильнику вона може до 3 діб, але, як правило, їй це не знадобиться, так як з'їдається вона дуже швидко.

Оценка 5 / 5 на основе 6481
Домашняя
скумбрия, соль, уксус
PT240M
PT240M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии