Рецепт Запечені кабачки з печерицями та сиром с фото

Запечені кабачки з печерицями та сиром

Рецепт на 8 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо запекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на каждый день

Виявляється, кабачки чудово поєднуються не лише з сиром, а й з печерицями. Ароматна і соковита начинка з грибів надає цій страві особливий смак. Це чудова літня закуска, вона сподобається як дорослим, так і дітям. Готуються такі кабачки дуже просто і швидко, їх навіть можна подавати на святковий стіл.

Теги

кабачок, шампиньон, лук

Ингредиенты

  • кабачок (середній) - 2 шт
  • цибуля - 1/2
  • яйце - 1 шт
  • сметана - 2 ст л
  • печериці - 150 г
  • сир твердий - 100 г
  • сіль, перець - за смаком

Приготовление

  1. Готуємо продукти для запікання кабачків з грибами. Печериці необхідно очистити, твердий сир натерти на дрібній тертці, кабачки добре вимити та просушити.

    Інгредієнти для кабачків з грибами та сиром
    Інгредієнти для кабачків з грибами та сиром
  2. Печериці будемо подрібнювати у блендері, тому попередньо їх можна розрізати на кілька частин.

    Ріжемо гриби
    Ріжемо гриби
  3. Подрібнені гриби відправляємо в глибоку миску, в якій зручно буде перемішувати начинку.

    Подрібнюємо гриби
    Подрібнюємо гриби
  4. Натертий на дрібній тертці сир відправляємо до подрібнених печериць.

    Викладаємо сир
    Викладаємо сир
  5. Далі, розбиваємо в миску одне яйце і додаємо 2 столові ложки сметани.

    Додаємо сметану та одне яйце
    Додаємо сметану та одне яйце
  6. Половину цибулини подрібнюємо на кубики і додаємо до миски, трохи солимо, але врахуйте, що сир вже солоний, не переборщіть.

    Додаємо цибулю та сіль
    Додаємо цибулю та сіль
  7. Перемішуємо всі інгредієнти в мисці до однорідної маси.

    Перемішуємо начинку
    Перемішуємо начинку
  8. Кабачки нарізаємо тонкими пластинками і викладаємо на деко, застелене пергаментом. Зверху солимо і перчимо їх.

    Солимо та перчимо
    Солимо та перчимо
  9. Беремо начинку і щедро викладаємо її поверх пластинок з кабачків.

    Викладаємо начинку
    Викладаємо начинку
  10. Відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 15 хвилин, орієнтуємося на золотавість кольору.

    Кабачки в духовці
    Кабачки в духовці
  11. Готову страву можна прикрасити зеленню і подавати в гарячому або холодному вигляді.

    Запечені кабачки з печерицями
    Запечені кабачки з печерицями
Оценка 5 / 5 на основе 17442
Домашняя
кабачок, шампиньон, лук
PT30M
PT30M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии