Запечені кабачки з печерицями та сиром
Рецепт на 8 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо запекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на каждый день
Виявляється, кабачки чудово поєднуються не лише з сиром, а й з печерицями. Ароматна і соковита начинка з грибів надає цій страві особливий смак. Це чудова літня закуска, вона сподобається як дорослим, так і дітям. Готуються такі кабачки дуже просто і швидко, їх навіть можна подавати на святковий стіл.
Теги
Ингредиенты
- кабачок (середній) - 2 шт
- цибуля - 1/2
- яйце - 1 шт
- сметана - 2 ст л
- печериці - 150 г
- сир твердий - 100 г
- сіль, перець - за смаком
Приготовление
-
Готуємо продукти для запікання кабачків з грибами. Печериці необхідно очистити, твердий сир натерти на дрібній тертці, кабачки добре вимити та просушити.
Інгредієнти для кабачків з грибами та сиром -
Печериці будемо подрібнювати у блендері, тому попередньо їх можна розрізати на кілька частин.
Ріжемо гриби -
Подрібнені гриби відправляємо в глибоку миску, в якій зручно буде перемішувати начинку.
Подрібнюємо гриби -
Натертий на дрібній тертці сир відправляємо до подрібнених печериць.
Викладаємо сир -
Далі, розбиваємо в миску одне яйце і додаємо 2 столові ложки сметани.
Додаємо сметану та одне яйце -
Половину цибулини подрібнюємо на кубики і додаємо до миски, трохи солимо, але врахуйте, що сир вже солоний, не переборщіть.
Додаємо цибулю та сіль -
Перемішуємо всі інгредієнти в мисці до однорідної маси.
Перемішуємо начинку -
Кабачки нарізаємо тонкими пластинками і викладаємо на деко, застелене пергаментом. Зверху солимо і перчимо їх.
Солимо та перчимо -
Беремо начинку і щедро викладаємо її поверх пластинок з кабачків.
Викладаємо начинку -
Відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 15 хвилин, орієнтуємося на золотавість кольору.
Кабачки в духовці -
Готову страву можна прикрасити зеленню і подавати в гарячому або холодному вигляді.
Запечені кабачки з печерицями
Комментарии