Рецепт Домашнє полуничне морозиво з вершків та згущеного молока с фото

Домашнє полуничне морозиво з вершків та згущеного молока

Рецепт на 10 порций более 120 минут готовить очень просто блюдо недорогое замораживать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на праздник на фуршет на каждый день

Морозиво завжди асоціюється з літом і порятунком від спеки. Тому що може бути краще і смачніше ніж домашнє морозиво з вершків та згущеного молока! Легкий вершковий смак і насичений аромат полуниці робить цю ласощі просто чарівною. Мінімум інгредієнтів і затрат часу гарантують отримання задоволення не лише від десерту, а й від процесу його приготування. При цьому в ньому є ще один бонус - таке морозиво не потрібно перемішувати в процесі його заморожування, воно не кристалізується і за консистенцією не відрізняється від магазинного.

Теги

клубника, сгущенка, сливки

Ингредиенты

  • вершки 33% - 500 мл
  • згущене молоко - 300 мл
  • полуниця свіжа - 350 г

Приготовление

  1. Перед приготуванням морозива полуницю необхідно добре промити і дати їй підсохнути. Вершки дістаємо з холодильника безпосередньо перед збиванням, вони мають бути дуже холодними.

    Готуємо продукти для морозива
    Готуємо продукти для морозива
  2. Спочатку збиваємо вершки міксером протягом 5-10 хвилин. Вони в результаті мають досягти консистенції густих збитих вершків. До гострих піків збивати не потрібно.

    Збиваємо вершки
    Збиваємо вершки
  3. Далі, полуницю необхідно переблендерити. Зробити це можна будь-яким зручним для вас способом, головне щоб маса вийшла однорідною, без шматочків.

    Підготовляємо полуницю для блендера
    Підготовляємо полуницю для блендера
  4. Подрібнену полуницю додаємо у миску зі збитими вершками.

    Додаємо полуницю до вершків
    Додаємо полуницю до вершків
  5. Виливаємо 300 грамів згущеного молока до вершків і полуниці.

    Додаємо згущене молоко
    Додаємо згущене молоко
  6. Тепер ще раз збиваємо міксером до однорідного стану.

    Збиваємо міксером
    Збиваємо міксером
  7. Виливаємо отриману суміш у формочки. Нічим змащувати форми попередньо не потрібно. За бажанням можна розлити морозиво у порційні форми.

    Розливаємо по формах
    Розливаємо по формах
  8. Накриваємо кожну форму харчовою плівкою і відправляємо в морозильну камеру на 6-8 годин. Краще всього дати морозиву переночувати в морозилці.

    Форма у харчовій плівці
    Форма у харчовій плівці
  9. На ранок дістаємо морозиво з морозилки і насолоджуємося його смаком та ароматом. Найпростіше дістати морозиво з форми, опустивши її у гарячу воду на кілька секунд.

    Домашнє полуничне морозиво з вершків та згущеного молока
    Домашнє полуничне морозиво з вершків та згущеного молока
Оценка 5 / 5 на основе 13434
Домашняя
клубника, сгущенка, сливки
PT240M
PT240M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии