Домашнє полуничне морозиво з вершків та згущеного молока
Рецепт на 10 порций более 120 минут готовить очень просто блюдо недорогое замораживать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на праздник на фуршет на каждый день
Морозиво завжди асоціюється з літом і порятунком від спеки. Тому що може бути краще і смачніше ніж домашнє морозиво з вершків та згущеного молока! Легкий вершковий смак і насичений аромат полуниці робить цю ласощі просто чарівною. Мінімум інгредієнтів і затрат часу гарантують отримання задоволення не лише від десерту, а й від процесу його приготування. При цьому в ньому є ще один бонус - таке морозиво не потрібно перемішувати в процесі його заморожування, воно не кристалізується і за консистенцією не відрізняється від магазинного.
Теги
Ингредиенты
- вершки 33% - 500 мл
- згущене молоко - 300 мл
- полуниця свіжа - 350 г
Приготовление
Перед приготуванням морозива полуницю необхідно добре промити і дати їй підсохнути. Вершки дістаємо з холодильника безпосередньо перед збиванням, вони мають бути дуже холодними.

Готуємо продукти для морозива Спочатку збиваємо вершки міксером протягом 5-10 хвилин. Вони в результаті мають досягти консистенції густих збитих вершків. До гострих піків збивати не потрібно.

Збиваємо вершки Далі, полуницю необхідно переблендерити. Зробити це можна будь-яким зручним для вас способом, головне щоб маса вийшла однорідною, без шматочків.

Підготовляємо полуницю для блендера Подрібнену полуницю додаємо у миску зі збитими вершками.

Додаємо полуницю до вершків Виливаємо 300 грамів згущеного молока до вершків і полуниці.

Додаємо згущене молоко Тепер ще раз збиваємо міксером до однорідного стану.

Збиваємо міксером Виливаємо отриману суміш у формочки. Нічим змащувати форми попередньо не потрібно. За бажанням можна розлити морозиво у порційні форми.

Розливаємо по формах Накриваємо кожну форму харчовою плівкою і відправляємо в морозильну камеру на 6-8 годин. Краще всього дати морозиву переночувати в морозилці.

Форма у харчовій плівці На ранок дістаємо морозиво з морозилки і насолоджуємося його смаком та ароматом. Найпростіше дістати морозиво з форми, опустивши її у гарячу воду на кілька секунд.

Домашнє полуничне морозиво з вершків та згущеного молока













Комментарии