Рецепт Фаршировані окісти с фото

Фаршировані окісти

Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить не сложно жарить духовка всем остальным на праздник

Фаршировані окісти дуже швидко стануть однією з улюблених страв на вашій кухні. Не забувайте про те, щоб м'ясо було соковитим, не варто використовувати м'ясорубку.

Теги

курица, гриб

Ингредиенты

  • окістки - 4-6 шт
  • гриби - 300 г
  • гречка - 1/3 склянки
  • цибулина, сметана

Приготовление

  1. Заливаємо окропом гречку - досить залити кип'ятком і залишити на 30 хвилин.

  2. Тим часом готуємо окіст - знімаємо шкірку акуратно (зробити це нескладно). Допомагати ножем теж можна. Відтягуємо до основи кістки і відрізаємо зайве.

  3. Підсмажуємо цибулю.

  4. Гриби смажимо злегка, щоб не вийшли пересмаженими. Хвилин 15.

  5. З кісточки зрізаємо м'ясо і дрібно ріжемо (не використовуємо м'ясорубку). Завдяки цьому м'ясо буде соковитішим.

  6. Перемішуємо м'ясо, гриби, цибулю, гречку і фаршируємо окіст.

  7. Залишком шкірки закриваємо зверху фарширований окіст і добре змащуємо сметаною.

  8. Викладаємо на деко і смажимо до готовності 30-40 хвилин при 220 градусах.

  9. Виймаємо окіст з духовки, охолоджуємо, нарізаємо і даємо остигнути.

  10. Фаршировані окісти
    Фаршировані окісти
Оценка 5 / 5 на основе 174
Домашняя
курица, гриб
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Гуличка
Гуличка

Оригинально и аппетитно.спасибо за рецепт