
Фаршировані окісти
Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить не сложно жарить духовка всем остальным на праздник
Фаршировані окісти дуже швидко стануть однією з улюблених страв на вашій кухні. Не забувайте про те, щоб м'ясо було соковитим, не варто використовувати м'ясорубку.
Теги
Ингредиенты
- окістки - 4-6 шт
- гриби - 300 г
- гречка - 1/3 склянки
- цибулина, сметана
Приготовление
Заливаємо окропом гречку - досить залити кип'ятком і залишити на 30 хвилин.
Тим часом готуємо окіст - знімаємо шкірку акуратно (зробити це нескладно). Допомагати ножем теж можна. Відтягуємо до основи кістки і відрізаємо зайве.
Підсмажуємо цибулю.
Гриби смажимо злегка, щоб не вийшли пересмаженими. Хвилин 15.
З кісточки зрізаємо м'ясо і дрібно ріжемо (не використовуємо м'ясорубку). Завдяки цьому м'ясо буде соковитішим.
Перемішуємо м'ясо, гриби, цибулю, гречку і фаршируємо окіст.
Залишком шкірки закриваємо зверху фарширований окіст і добре змащуємо сметаною.
Викладаємо на деко і смажимо до готовності 30-40 хвилин при 220 градусах.
Виймаємо окіст з духовки, охолоджуємо, нарізаємо і даємо остигнути.

Комментарии