
Сирні профітеролі з ікорним кремом
Рецепт на 30 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать Европейская кухня подросткам всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями
В основі рецепту – сирні профітеролі. Звичайні, напевно, вміють робити всі. Сирні робляться майже так само, а на смак вони м'якші і ніжніші.
З начинкою чи без, ці профітеролі - чудова легка закуска. Вони можуть стати чудовим доповненням до чашечки недільної ранкової кави, а можна придумати і щось вишукане, начинивши їх, наприклад, вершково-ікорним кремом.
Теги
Ингредиенты
- 75 мл молока
- 75 мл води
- 100 г вершкового масла
- 150 г борошна
- 3 яйця
- 75 г тертого сиру
Для ікорного крему:
- 200 г сметани
- 70 г червоної ікри
- 2 ст. л. жирних вершків
- 1 ч. л. хрону
- 4-5 гілочок кропу
Приготовление
У каструльку влити молоко і воду, додати вершкове масло і поставити на вогонь. Довести до кипіння і повністю розтопити масло.
Масло розтопити в суміші молока і води. Зняти з вогню і всипати просіяне борошно, швидко вимісити до однорідної консистенції.
Всипати борошно, добре перемішати. Додати по одному яйцю і ретельно вимісити тісто. В кінці - тертий сир.
Додати яйця і сир. Викласти тісто кульками на застелений папером деко на відстані один від одного. Зручно викладати тісто за допомогою двох ложок. За бажанням присипати верхівки профітеролей тертим сиром. Випікати 15-17 хв при t-200°С. В процесі випікання духовку краще не відкривати, а то профітеролі осядуть.
Спекти профітеролі. Вийняти профітеролі з духовки, охолодити, зробити надрізи поперек, не розрізаючи до кінця. Поки вони охолоджуються, швидко зробити начинку. Збити сметану з вершками та хроном, потім ввести ікру та дрібно нарізаний кріп.
Зробити начинку. Начинити профітеролі кремом і подавати.
Начинити профітеролі кремом. Такі профітеролі можна начиняти чим завгодно: різними паштетами, салатами та закусочними кремами. Приємного застілля!
Комментарии
Божественная закусочка
Вкуснятина
