
Глюкозний (інвертний) сироп
Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита
Глюкозний (інвертний) сироп - це концетрований водний розчин моносахаридів, отриманих шляхом гідролізу та очищення крохмалю. Він дуже в'язкий і липкий, дуже схожий на рідкий свіжий мед, має прозору консистенцію і дуже приємний на смак. Ті, хто хоч раз пробував випічку або десерти з додаванням такого сиропу, чудово розуміють різницю і всі його переваги. Його можна додавати в будь-яку випічку або десерт, замінюючи частину цукру, що робить їх більш корисними. Готується він дуже просто і швидко.
Теги
Ингредиенты
- цукор - 2 столові ложки з гіркою
- вода - 3 столові ложки (60 мл)
- лимонна кислота - щіпотка
Приготовление
Продукти для глюкозного сиропу.
цукор, вода, сіль для глюкозного сиропу Висипаємо цукор у каструльку, заливаємо водою і ставимо на вогонь.
цукор залитий водою на плиті Варимо сироп до загустіння.
сироп вариться в каструлі За консистенцією він повинен нагадувати рідкий мед. Перевірити можна за допомогою ложки. Вариться сироп приблизно 8-10 хвилин.
сироп повинен нагадувати за консистенцією мед В самому кінці додаємо лимонну кислоту, добре перемішуємо і даємо сиропу злегка охолонути. Врахуйте той факт, що сироп досить швидко застигає, тому готувати його потрібно безпосередньо перед додаванням у страву.
висипаємо лимонну кислоту в сироп Проварюємо сироп ще 1 хвилину.
Сироп вариться В результаті ми отримуємо сироп з яскраво вираженим смаком карамелі.
Глюкозний (інвертний) сироп
Комментарии