Рецепт Глюкозний (інвертний) сироп с фото

Глюкозний (інвертний) сироп

Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита

Глюкозний (інвертний) сироп - це концетрований водний розчин моносахаридів, отриманих шляхом гідролізу та очищення крохмалю. Він дуже в'язкий і липкий, дуже схожий на рідкий свіжий мед, має прозору консистенцію і дуже приємний на смак. Ті, хто хоч раз пробував випічку або десерти з додаванням такого сиропу, чудово розуміють різницю і всі його переваги. Його можна додавати в будь-яку випічку або десерт, замінюючи частину цукру, що робить їх більш корисними. Готується він дуже просто і швидко.

Теги

сахар, вода, лимонная кислота

Ингредиенты

  • цукор - 2 столові ложки з гіркою
  • вода - 3 столові ложки (60 мл)
  • лимонна кислота - щіпотка

Приготовление

  1. Продукти для глюкозного сиропу.

    цукор, вода, сіль для глюкозного сиропу
    цукор, вода, сіль для глюкозного сиропу
  2. Висипаємо цукор у каструльку, заливаємо водою і ставимо на вогонь.

    цукор залитий водою на плиті
    цукор залитий водою на плиті
  3. Варимо сироп до загустіння.

    сироп вариться в каструлі
    сироп вариться в каструлі
  4. За консистенцією він повинен нагадувати рідкий мед. Перевірити можна за допомогою ложки. Вариться сироп приблизно 8-10 хвилин.

    сироп повинен нагадувати за консистенцією мед
    сироп повинен нагадувати за консистенцією мед
  5. В самому кінці додаємо лимонну кислоту, добре перемішуємо і даємо сиропу злегка охолонути. Врахуйте той факт, що сироп досить швидко застигає, тому готувати його потрібно безпосередньо перед додаванням у страву.

    висипаємо лимонну кислоту в сироп
    висипаємо лимонну кислоту в сироп
  6. Проварюємо сироп ще 1 хвилину.

    Сироп вариться
    Сироп вариться
  7. В результаті ми отримуємо сироп з яскраво вираженим смаком карамелі.

    Глюкозний (інвертний) сироп
    Глюкозний (інвертний) сироп
Оценка 5 / 5 на основе 18365
Домашняя
сахар, вода, лимонная кислота
PT30M
PT30M
0

Комментарии