
Пиріг з персиками
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Персики у випічці - це завжди солодощі та ніжність в одному флаконі. Тому пиріг з персиками - це завжди безпрограшний варіант, коли хочеться чогось смачненького. Його можна робити не лише в сезон персиків, а й у будь-який час року, оскільки свіжі фрукти можна замінити на консервовані.
Теги
Ингредиенты
Тісто:
- 250 г борошна,
- 200 г масла,
- 5 яєць,
- 150 г цукру,
- 50 мл молока,
- 1 ч.л. розпушувача,
- 1 пакетик ванільного цукру.
Начинка:
- Персики - 800 г (можна свіжі, можна консервовані).
Крем:
- 500 г сметани;
- 50 г цукру
- + горіхи для посипання (можна і без них).
Приготовление
Ось список необхідних нам продуктів:
Спочатку збиваємо масло з цукром і ванільним цукром.
Додаємо яйця і продовжуємо збивати.
Просіюємо борошно і розпушувач. Знову збиваємо.
Тепер прийшла черга молока. Його теж треба добре вмішати в тісто.
Застилаємо форму пекарським папером і виливаємо в неї наше тісто.
Персики чистимо від шкірки і викладаємо часточками, гострими краями донизу. Відправляємо пекти в духовку при температурі 180 градусів, приблизно на 40 хвилин.
Тепер приготуємо крем. Краще всього його починати готувати за пару хвилин до готовності пирога. Все просто: сметану збиваємо з цукром. Не обов'язково, щоб у нас вийшла густа і пишна маса, крем повинен бути злегка рідкуватий, тоді він краще просочить пиріг.
Поливаємо наш ще гарячий пиріг кремом.
Зверху крему посипаємо дрібно порубані волоські горіхи.
Ось так виглядає наш пиріг у розрізі:
Комментарии