
Тартілья де пататас
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита Испанская кухня всем остальным на каждый день
Тартілья де пататас - звучить складно, але насправді це дуже простий рецепт... смаженої картоплі з омлетом! Так, так, ви не помилилися))) Спробуйте і ви!
Теги
Ингредиенты
- картопля - 5 штук
- цибуля - 1 шт
- оливкова олія
- сіль
- яйця - 5 шт
Приготовление
Список наших продуктів:
Список продуктів Перш за все картоплю чистимо і нарізаємо тоненькими скибочками. Знавці іспанської кухні запевняють, що саме в цьому полягає секрет цієї страви - у правильному нарізанні!
Нарізаємо картоплю скибочками Цибулю чистимо і нарізаємо напівкільцями.
Цибулю нарізаємо напівкільцями Наливаємо на сковорідку оливкову олію, чекаємо поки вона нагріється, викладаємо картоплю, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні хвилин 5-7. Підрум'янення картоплі допускати не можна!!!
Тушкуємо картоплю під кришкою Потім додаємо цибулю, знову накриваємо кришкою і тушкуємо до м'якості картоплі.
Викладаємо цибулю Потім в окремій мисці збиваємо яйця з сіллю.
Збиваємо яйця з сіллю Тим часом картопля вже протушилася, стала м'якою. Розрівнюємо її злегка виделкою по сковорідці.
Утрамбовуємо картоплю Виливаємо наші збиті яйця. Накриваємо кришкою і тушкуємо до легкої скоринки знизу.
Виливаємо збиті яйця Перевертаємо нашу тартілью і підрум'янюємо з іншого боку.
Перевертаємо тартілью Ось така коржик у нас вийшла.
Тартіля готова Посипаємо нашу страву зеленню і подаємо зі сметаною і помідорами.
Тартілья де пататас
Комментарии