
Запіканка з кабачків
Рецепт на 7 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое запекать Австрийская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным на каждый день
Легка, ніжна, неймовірно вершкова запіканка з кабачків... Що може бути краще як закуска в сезон овочів?
Теги
Ингредиенты
- кабачок - 1 шт (середній)
- цибуля ріпчаста - 2 шт
- сир плавлений або твердий - 500 г
- яйця - 5 шт
- помідор - 1 шт
- сіль
- спеції на смак
- зелень
- вершки - 50-100 мл
Приготовление
Інгредієнти для запіканки:
Інгредієнти для запіканки Беремо молодий і свіжий кабачок, миємо його та ріжемо кружальцями. Викладаємо на дно форми. Форму попередньо змащуємо маслом.
Викладаємо кабачки Зверху кружальців з кабачка викладаємо порізану півкільцями цибулю.
Викладаємо цибулю Помідор ріжемо кубиками, викладаємо зверху цибулі. Присипаємо все зеленню.
Ріжемо помідор і зелень В окремій мисці збиваємо вінчиком яйця.
Збиваємо яйця В яйця кладемо тертий сир. Сир сюди підійде будь-який, але в ідеалі - плавлені сирки, вони нададуть страві вершковий смак. Цього разу я брала сулугуні. Додаємо вершки, перемішуємо.
Додаємо сир і вершки Заливаємо отриманою сумішшю нашу запіканку. Відправляємо в духовку на 30-40 хвилин, до утворення золотистої скоринки. Випікати при температурі 180 градусів.
Заливаємо запіканку яйцями, сиром і вершками Запіканка готова! Діставати її з форми краще в холодному вигляді, коли сир охолоне.
Запіканка з кабачків
Комментарии