Рецепт Запіканка з кабачків с фото

Запіканка з кабачків

Рецепт на 7 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое запекать Австрийская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным на каждый день

Легка, ніжна, неймовірно вершкова запіканка з кабачків... Що може бути краще як закуска в сезон овочів?

Теги

кабачок, сыр, яйцо

Ингредиенты

  • кабачок - 1 шт (середній)
  • цибуля ріпчаста - 2 шт
  • сир плавлений або твердий - 500 г
  • яйця - 5 шт
  • помідор - 1 шт
  • сіль
  • спеції на смак
  • зелень
  • вершки - 50-100 мл

Приготовление

  1. Інгредієнти для запіканки:

    Інгредієнти для запіканки
    Інгредієнти для запіканки
  2. Беремо молодий і свіжий кабачок, миємо його та ріжемо кружальцями. Викладаємо на дно форми. Форму попередньо змащуємо маслом.

    Викладаємо кабачки
    Викладаємо кабачки
  3. Зверху кружальців з кабачка викладаємо порізану півкільцями цибулю.

    Викладаємо цибулю
    Викладаємо цибулю
  4. Помідор ріжемо кубиками, викладаємо зверху цибулі. Присипаємо все зеленню.

    Ріжемо помідор і зелень
    Ріжемо помідор і зелень
  5. В окремій мисці збиваємо вінчиком яйця.

    Збиваємо яйця
    Збиваємо яйця
  6. В яйця кладемо тертий сир. Сир сюди підійде будь-який, але в ідеалі - плавлені сирки, вони нададуть страві вершковий смак. Цього разу я брала сулугуні. Додаємо вершки, перемішуємо.

    Додаємо сир і вершки
    Додаємо сир і вершки
  7. Заливаємо отриманою сумішшю нашу запіканку. Відправляємо в духовку на 30-40 хвилин, до утворення золотистої скоринки. Випікати при температурі 180 градусів.

    Заливаємо запіканку яйцями, сиром і вершками
    Заливаємо запіканку яйцями, сиром і вершками
  8. Запіканка готова! Діставати її з форми краще в холодному вигляді, коли сир охолоне.

    Запіканка з кабачків
    Запіканка з кабачків
Оценка 5 / 5 на основе 17306
Домашняя
кабачок, сыр, яйцо
PT45M
PT45M
0

Комментарии