
Манник з ізюмом
Рецепт на 7 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Пропоную трохи різноманітнити вашу випічку і спробувати спекти манник. Це дуже вдалий рецепт тіста - манник виходить ніжним, пухким, буквально тане в роті!
Теги
Ингредиенты
- 2 склянки манки
- 250 г цукру
- 200 мл кефіру
- 200 мл сметани
- Два-три яйця
- 3 ч. л. розпушувача
- Фрукти - на вибір (яблучка, банани) Я брала ізюм.
Приготовление
Продукти необхідні для манника:
Продукти для манника Перш за все відокремлюємо білки від жовтків.
Відокремлюємо білки від жовтків Змішуємо жовтки, манку, цукор, кефір та сметану.
Змішуємо жовтки, цукор, сметану та манку Окремо збиваємо білки до щільних піків.
Збиваємо білки Додаємо в тісто трохи ізюму, обережно вводимо білки та перемішуємо їх лопаткою.
Додаємо білки Висипаємо решту ізюму. Перемішуємо. Даємо тісту постояти як мінімум 30 хвилин (щоб манка розбухла).
Висипаємо ізюм Через 30 хвилин додаємо розпушувач, добре перемішуємо тісто.
Додаємо розпушувач Виливаємо тісто у змащену маслом форму і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Виливаємо тісто у форму Готовий манник можна посипати цукровою пудрою або полити варенням.
Посипаємо цукровою пудрою Манник у розрізі:
Манник з ізюмом
Комментарии