Рецепт Кокосово-шоколадний пиріг с фото

Кокосово-шоколадний пиріг

Рецепт на 7 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка на праздник на романтический ужин на каждый день

Шоколад і кокос - це дивовижне поєднання! Цей пиріг виходить дуже пишним і ніжним. У розрізі виглядає шикарно, такий пиріг не соромно подати гостям чи комусь презентувати. Сподіваюся, я вас переконала?

Теги

кокосовая стружка, шоколад, мука

Ингредиенты

  • 3 яйця
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г сметани (10-20%)
  • 100 г цукру
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 100-120 г борошна
  • 20 г какао
  • 50 г кокосової стружки

Також:

  • 100 г шоколаду
  • 40 г вершків (33%)

Приготовление

  1. Ось наш список продуктів.

    Список продуктів
    Список продуктів
  2. Спочатку розтираємо масло з цукром. Масло має бути кімнатної температури.

    Розтираємо масло з цукром
    Розтираємо масло з цукром
  3. Додаємо яйця. Збиваємо.

    Додаємо яйця
    Додаємо яйця
  4. Тепер кладемо сметану.

    Кладемо сметану
    Кладемо сметану
  5. Додаємо борошно і розпушувач.

    Додаємо борошно і розпушувач
    Додаємо борошно і розпушувач
  6. Беремо дві мисочки і ділимо наше тісто навпіл. В одну мисочку додаємо какао, а в іншу - кокосову стружку.

    Ділимо тісто навпіл
    Ділимо тісто навпіл
  7. Добре перемішуємо масу в обох мисочках до однорідної консистенції і кольору.

    Перемішуємо маси
    Перемішуємо маси
  8. Беремо форму і кладемо посередині 2 ст. л. маси з какао.

    Викладаємо тісто з какао
    Викладаємо тісто з какао
  9. Посередині маси з какао кладемо 2 ст. л. маси з кокосовою стружкою.

    Кладемо зверху масу з кокосом
    Кладемо зверху масу з кокосом
  10. Далі, знову кладемо масу з какао.

    Кладемо масу з какао
    Кладемо масу з какао
  11. Таким чином продовжуємо чергувати шари, поки тісто в обох мисочках не закінчиться.

    Заповнюємо форму
    Заповнюємо форму
  12. Відправляємо пекти наш пиріг у духовку за температури 180 градусів на 20-25 хв.

    Печемо пиріг
    Печемо пиріг
  13. Поки пиріг печеться, слід зробити ганаш для поливки. Для цього беремо шоколад і ставимо топитися на водяній бані. В окремій каструльці нагріваємо вершки. Як тільки шоколад розтане, його слід змішати з вершками і добре перемішати. Готовий пиріг відразу поливаємо ганашем.

    Поливаємо пиріг шоколадом
    Поливаємо пиріг шоколадом
  14. Дуже смачний пиріг, рекомендую всім!!!

    Кокосово-шоколадний пиріг
    Кокосово-шоколадний пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 11291
Домашняя
кокосовая стружка, шоколад, мука
PT60M
PT60M
0

Комментарии