Кокосово-шоколадний пиріг
Рецепт на 7 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка на праздник на романтический ужин на каждый день
Шоколад і кокос - це дивовижне поєднання! Цей пиріг виходить дуже пишним і ніжним. У розрізі виглядає шикарно, такий пиріг не соромно подати гостям чи комусь презентувати. Сподіваюся, я вас переконала?
Теги
кокосовая стружка, шоколад, мука
Ингредиенты
- 3 яйця
- 100 г вершкового масла
- 100 г сметани (10-20%)
- 100 г цукру
- 2 ч. л. розпушувача
- 100-120 г борошна
- 20 г какао
- 50 г кокосової стружки
Також:
- 100 г шоколаду
- 40 г вершків (33%)
Приготовление
Ось наш список продуктів.

Список продуктів Спочатку розтираємо масло з цукром. Масло має бути кімнатної температури.

Розтираємо масло з цукром Додаємо яйця. Збиваємо.

Додаємо яйця Тепер кладемо сметану.

Кладемо сметану Додаємо борошно і розпушувач.

Додаємо борошно і розпушувач Беремо дві мисочки і ділимо наше тісто навпіл. В одну мисочку додаємо какао, а в іншу - кокосову стружку.

Ділимо тісто навпіл Добре перемішуємо масу в обох мисочках до однорідної консистенції і кольору.

Перемішуємо маси Беремо форму і кладемо посередині 2 ст. л. маси з какао.

Викладаємо тісто з какао Посередині маси з какао кладемо 2 ст. л. маси з кокосовою стружкою.

Кладемо зверху масу з кокосом Далі, знову кладемо масу з какао.

Кладемо масу з какао Таким чином продовжуємо чергувати шари, поки тісто в обох мисочках не закінчиться.

Заповнюємо форму Відправляємо пекти наш пиріг у духовку за температури 180 градусів на 20-25 хв.

Печемо пиріг Поки пиріг печеться, слід зробити ганаш для поливки. Для цього беремо шоколад і ставимо топитися на водяній бані. В окремій каструльці нагріваємо вершки. Як тільки шоколад розтане, його слід змішати з вершками і добре перемішати. Готовий пиріг відразу поливаємо ганашем.

Поливаємо пиріг шоколадом Дуже смачний пиріг, рекомендую всім!!!

Кокосово-шоколадний пиріг












Комментарии