
Швидка сирна ватрушка
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на природу на каждый день
Цю ватрушку можна сміливо назвати пирогом - така вона виходить велика і смачна! Ще одна її перевага - швидкість приготування. Спробуйте і ви!
Теги
Ингредиенты
Бісквітне тісто на сметані:
- 2 яйця
- 1/2 склянки* цукру
- 1 склянка* сметани
- 1/2 ч. л. соди
- 1 склянка* борошна
- 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
Начинка:
- 500 г сиру
- 1/2 склянки* цукру (або менше, за Вашим смаком)
- 3 яйця
- 1 ст. л. манної крупи
*склянка 250 мл
Приготовление
Інгредієнти для нашої ватрушки:
Інгредієнти для ватрушки Спочатку готуємо бісквітне тісто. Для цього збиваємо яйця з цукром.
Збиваємо яйця з цукром Повинна вийти ось така маса.
Збиті яйця Додаємо в нашу масу борошно, соду та розтоплене вершкове масло.
Додаємо борошно та масло Виливаємо наше тісто у форму, посипану борошном або застелену пергаментним папером для випічки. Далі готуємо нашу сирну начинку - збиваємо яйця, сир та цукор. Додаємо манку. Можна додати родзинки чи цукати за смаком.
Готуємо сирну начинку Акуратно викладаємо нашу сирну начинку посередині тіста. Вона в процесі випікання осяде на дно, а боки з тіста піднімуться.
Викладаємо начинку Ставимо нашу ватрушку у НЕрозігріту духовку. Випікаємо 30-35 хвилин за температури 180 градусів до золотистого кольору.
Готова ватрушка Як тільки ватрушка трохи охолоне, її можна прикрасити на свій смак. Я поливала вишневим сиропом і посипала цукровою пудрою.
Прикрашаємо ватрушку Ось як ватрушка виглядає всередині:
Швидка сирна ватрушка
Комментарии
prosto superskij pirog! jesli daze u menja poluchilosj, to u vest poluchitsa!
objedenije!
sposiba!!!