
Французький цибулевий пиріг
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое духовка Французская кухня всем остальным на природу на каждый день
Напевно, цей знаменитий французький пиріг пробували вже всі і в кожної господині є свої секретики його приготування. Але я все ж наважуся запропонувати вам свій варіант - пригощайтеся!
Теги
Ингредиенты
- борошно пшеничне - 400 г
- масло вершкове (або маргарин) - 200 г (1 пачка)
- розпушувач для тіста - 1 чайна ложка без гірки
- сметана - 1 банка (400 г)
- 5-6 шт. середніх цибулин
- яйця - 2 шт
- сир типу Едам, Гауда тощо (за смаком)
Приготовление
Ось наші інгредієнти для пирога:
Продукти для цибулевого пирога Приготування пирога починаємо з того, що масло вершкове потрібно розтопити.
Розтоплюємо вершкове масло В окрему мисочку просіюємо борошно, перемішуємо його з розпушувачем.
Просіюємо борошно Потім додаємо туди розтоплене масло і дві ложки сметани.
Додаємо масло і сметану Замішуємо м'яке, еластичне тісто. Воно має за консистенцією нагадувати пластилін.
Замішуємо тісто Тісто розподіляємо тонким шаром по формі і залишаємо в холодильнику.
Тісто у формі Тим часом готуємо начинку. Чистимо цибулю, ріжемо її півкільцями та обсмажуємо на соняшниковій олії.
Обсмажуємо цибулю Смажимо цибулю до золотистого кольору.
Обсмажена цибуля Викладаємо цибулю на тісто.
Викладаємо начинку Тепер у мисочці змішуємо яйця, сметану та додаємо тертий сир.
Готуємо заливку Заливаємо наш пиріг отриманою сумішшю.
Заливаємо пиріг Випікаємо наш пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-40 хвилин. Зверху він має підрум'янитися.
Запечений пиріг Ріжемо пиріг на шматочки і насолоджуємося!
Французький цибулевий пиріг
Комментарии