Рецепт Багет, запечений з грибами та сиром с фото

Багет, запечений з грибами та сиром

Рецепт на 2 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать подросткам всем остальным вегетарианцам на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Ця закуска за смаком нагадує грибну піцу. Багет виходить повітряним і хрустким. А начинка - соковитою і ароматною. Його можна подавати і як сніданок, і як закуску, і навіть як грінки до супу.

Спробуйте, це дуже смачно!

Теги

грибы, сыр, белый хлеб

Ингредиенты

  • 1 напівбагет французький
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 250 г печериць або інших грибів на смак
  • 1 середня цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2-3 ст. л. вершків
  • кріп
  • сіль, перець
  • 100 г твердого сиру
  • вершкове масло для смаження

Приготовление

  1. Духовку розігріти до 200 градусів. Багет розрізати навпіл, вийняти м'якуш. Змастити «човники» оливковою олією і підрум'янити в гарячій духовці.

    Багет підрум'янити в духовці
    Багет підрум'янити в духовці
  2. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на вершковому маслі.

    Обсмажити цибулю
    Обсмажити цибулю
  3. Додати нарізані печериці. Тушкувати кілька хвилин, посолити, поперчити до смаку.

    Додати гриби
    Додати гриби
  4. Коли гриби підрум'яняться, влити вершки і тушкувати під кришкою кілька хвилин. Додати до грибів дрібно нарізаний часник і кріп.

    Влити вершки, додати кріп і часник
    Влити вершки, додати кріп і часник
  5. Розподілити начинку по «човниках», зверху посипати тертим сиром і відправити багети в духовку на декілька хвилин, поки сир не розплавиться. Подавати відразу ж.

    Готово!
    Готово!
Оценка 5 / 5 на основе 227
Домашняя
грибы, сыр, белый хлеб
PT45M
PT45M
0

Комментарии

Ирина
Ирина

Готовила - просто изумительно!!! Очень вкусно и очень просто!!! Спасибо!