
Багет, запечений з грибами та сиром
Рецепт на 2 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать подросткам всем остальным вегетарианцам на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Ця закуска за смаком нагадує грибну піцу. Багет виходить повітряним і хрустким. А начинка - соковитою і ароматною. Його можна подавати і як сніданок, і як закуску, і навіть як грінки до супу.
Спробуйте, це дуже смачно!
Теги
Ингредиенты
- 1 напівбагет французький
- 2 ст. л. оливкової олії
- 250 г печериць або інших грибів на смак
- 1 середня цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- 2-3 ст. л. вершків
- кріп
- сіль, перець
- 100 г твердого сиру
- вершкове масло для смаження
Приготовление
Духовку розігріти до 200 градусів. Багет розрізати навпіл, вийняти м'якуш. Змастити «човники» оливковою олією і підрум'янити в гарячій духовці.
Багет підрум'янити в духовці Цибулю дрібно порізати і обсмажити на вершковому маслі.
Обсмажити цибулю Додати нарізані печериці. Тушкувати кілька хвилин, посолити, поперчити до смаку.
Додати гриби Коли гриби підрум'яняться, влити вершки і тушкувати під кришкою кілька хвилин. Додати до грибів дрібно нарізаний часник і кріп.
Влити вершки, додати кріп і часник Розподілити начинку по «човниках», зверху посипати тертим сиром і відправити багети в духовку на декілька хвилин, поки сир не розплавиться. Подавати відразу ж.
Готово!
Комментарии
Готовила - просто изумительно!!! Очень вкусно и очень просто!!! Спасибо!