
Сирні скони
Рецепт на 20 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на природу на каждый день
У моїй родині всі люблять сирну випічку. Тому ця страва прихильникам сиру присвячується)))
Теги
Ингредиенты
- борошно - 280 г
- цукор - 1 ч. л.
- сіль - 1/2 ч. л.
- перець мелений
- сода - 1/2 ч. л.
- розпушувач - 2 ч. л.
- кефір 280 г
- сир (будь-який!) - 350-400 г
- зелень - до смаку
Приготовление
Для сирних сконів нам знадобляться такі інгредієнти:
Інгредієнти для сирних сконів Спочатку змішуємо в мисочці всі сухі інгредієнти: цукор, сіль, розпушувач, соду, перець і борошно.
Змішуємо сухі інгредієнти Потім, додаємо холодне масло. Розминаємо його виделкою з сухими продуктами прямо в мисочці.
Додаємо масло Беремо ваш улюблений сир і тремо його на велику тертку.
Тертий сир Кладемо сир у нашу мисочку, ретельно перемішуємо виделкою.
додаємо сир Зелень ріжемо дрібненько.
Нарізана зелень Додаємо зелень до маси, отриманої у мисці.
Додаємо зелень В самому кінці додаємо кефір і добре все перемішуємо.
Додаємо кефір Переходимо на робочу поверхню, висипаємо вміст мисочки на стіл і місимо тісто. В результаті має вийти ось такий комус:
Тісто для сконів Відриваємо невеликий шматочок від нашого тіста, робимо з нього круглу коржик розміром з долоню. Ріжемо її на кілька трикутників. Рекомендація: не робіть коржик занадто тонким, інакше скони вийдуть не дуже пишними.
Робимо коржик з тіста Викладаємо наші трикутнички на деко, встелене пергаментом. Зверху змащуємо кефіром і відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів. Випікаються вони швидко, буквально за 10-15 хвилин.
Змащуємо скони кефіром Ось і все! Насолоджуйтеся цим чудовим смаком!
Скони готові!
Комментарии