
Плюшки смачнючі
Рецепт на 15 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на каждый день
Пропоную вам сьогодні побалуватися плюшками. Рецепт дуже простий, з тістом працювати - одне задоволення. До речі, за цим рецептом можна випікати пиріжки, ватрушки і навіть піцу! Спробуйте!
Теги
Ингредиенты
- Молоко - 1 склянка
- Олія рослинна - 0,5 ч. л.
- Цукор - 1-2 ст. л.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Борошно - 450 г
- Розпушувач - 1 пакетик (11 г)
- Дріжджі сухі - 11 г
Приготовление
Ось наші інгредієнти:
Інгредієнти для плюшок Беремо каструлю, наливаємо в неї молоко та олію, трохи підігріваємо на вогні. Змішуємо дріжджі з цукром і додаємо в каструлю на плиті. Примітка: нагрівати молоко та олію необхідно не сильно, інакше дріжджі потім не підіймуться!!! Додаємо сіль, перемішаний розпушувач з борошном і замішуємо тісто.
Замішуємо тісто Тісто має постояти хвилин 30-40, для цього ставимо його зверху на каструлю з гарячою водою.
Тісто підходить Ріжемо тісто на шматочки і розкачуємо скалкою невеликі кружальця. Змащуємо кожне кружальце розтопленим вершковим маслом, посипаємо зверху цукром і корицею.
Змащене маслом і цукром коло Згортаємо кружальце в трубочку.
Робимо трубочку З'єднуємо кінці трубочки між собою. Виходить ось такий ось калачик.
Робимо калачика Кладемо наш калачик швом донизу і розрізаємо йому ножем «спинку» - з середини і до низу.
Розрізаємо "спинку" Розгортаємо в місці розрізу наш калачик немов книжку. Виходять такі ось химерні форми.
Форми для плюшок Зверху ще раз змащуємо всі плюшки маслом і припікаємо цукром, відправляємо пекти в духовку за температури 180 градусів хвилин на 30, залежно від духовки.
Плюшки готові відправитися в духовку Плюшки готові, можна ставити чайник!
Плюшки готові!
Комментарии