
Овочеве каррі з кольоровою капустою
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо тушить Индийская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на встречу с друзьями на каждый день
Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом смачного та корисного овочевого каррі з кольоровою капустою. Ця страва дуже проста у приготуванні, але в той же час ситна та поживна. Давайте разом приготуємо її!
Теги
Ингредиенты
- 700 г кольорової капусти
- 400 г стручкової квасолі
- 4 невеликих помідори
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1.5 ст.л. порошку каррі
- сіль
- рослинна олія
- зелень
Приготовление
Кольорову капусту розібрати на дрібні суцвіття, опустити у киплячу воду і варити 5 хвилин. Залишити 100 мл бульйону.
Цибулю нарізати тонкими напівкільцями, часник дрібно порубати. Обсмажити цибулю з часником на рослинній олії до прозорості та м'якості.
Додати порошок каррі і перемішати.
Викласти в сковорідку з цибулею кольорову капусту і квасолю, трохи обсмажити, потім влити бульйон, посолити на смак і тушкувати хвилин 7-10.
Помідори нарізати тонкими напівкільцями і додати до овочів. Перемішати і потушкувати ще пару хвилин.
Подавати гарячим. При подачі прикрасити зеленню.
Комментарии
Я прям вдохновилась рецептом)))Сегодня сделала, только положила побольше карри и чеснока, очень вкусно получилось и красиво)))http://uld3.mycdn.me/image?id=590103146801&bid=590103146801&t=3&plc=WEB&tkn=VHAkg-M0rMl6pfnPiIFvEYmTN6Y