
Пісочне печиво
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Цей рецепт пісочного печива принесе у ваше життя смак дитинства і дитячої ностальгії. Воно буде таким самим смачним і ароматним, як те, що ви пекли з бабусею чи мамою в дитинстві. Більше того, це один з найпростіших рецептів, які можна приготувати вдома. Ви зможете зробити це печиво швидко і без зайвих витрат, використовуючи лише декілька базових інгредієнтів. Тож, якщо ви хочете порадувати себе та своїх близьких найсмачнішим пісочним печивом, цей рецепт точно для вас!
Теги
Ингредиенты
- вершкове масло - 200 г,
- цукрова пудра - 150 г,
- жовтки - 4 шт,
- борошно - 2 склянки,
- розпушувач - 1 ч. л.
Приготовление
Збиваємо масло з цукровою пудрою до отримання пишної маси. Якщо ви заміняєте цукрову пудру на звичайний цукор, то доведеться збивати довше.
Додаємо жовтки по одному, постійно збиваючи міксером на середній швидкості.
Змішуємо борошно з розпушувачем і поступово додаємо в тісто, продовжуючи збивати на середній швидкості. Отримане тісто має бути однорідним і гладеньким.
Ділимо тісто на дві частини і загортаємо кожну в харчову плівку, щоб уникнути висихання. Залишаємо в холодильнику на 30 хвилин, щоб тісто трохи застигло.
Після 30 хвилин виймаємо тісто з холодильника і ріжемо його на смужечки приблизно по 2 см заввишки.
Розміщуємо смужечки тіста на деку, при цьому тримаємо відстань між ними, щоб вони не злиплися при випічці. Можна також додати на тісто сушені фрукти, мигдаль чи волоський горіх.
Попередньо розігріваємо духовку до 220 градусів і випікаємо печиво на деці протягом 12-15 хвилин до золотистого кольору.
Виймаємо печиво з духовки і даємо йому трохи охолонути перед тим, як подавати. Переконайтеся, що воно не підгоріло, стежачи за процесом випічки.

Комментарии
Сейчас-же попробую! Выглядят красиво и аппетитно! Автору-большое спасибо за рецепт!!!