
Гарбузові скони
Рецепт на 20 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать Английская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на каждый день
А давайте пекти скони! Гарбузові! Ніжні, рум'яні, з хрусткою скоринкою та помаранчевою м'якоттю! Намажте їх, ще теплими, маслом чи джемом і насолоджуйтеся на здоров'я! Гарбуз, як завжди, надасть тісту ніжності, сонячного відтінку кольору і гармонійного смаку. Ви можете зробити їх зовсім солодкими або, навпаки, закусочними. І не бійтеся смаку гарбуза - він майже не відчувається. А якщо вже дуже боїтеся, то замініть гарбуз яблуком чи морквою.
Теги
Ингредиенты
- 30 г вершкового масла
- 4 ст. л. цукрової пудри
- 1/2 склянки гарбузового пюре (відварити приблизно 150 г гарбуза)
- 1 яйце
- 1/2 склянки молока
- 2,5 склянки борошна
- 2 ч. л. розпушувача
- щіпка солі
- 1 ст. л. цукрової пудри - для посипання
Приготовление
Збити в мисці розм'якшене масло з цукровою пудрою. Додати гарбузове пюре, яйце та молоко, перемішати.
змішати гарбуз, масло, молоко, яйце та цукор Просіяти в миску борошно з розпушувачем і сіллю; акуратно поєднати з вологою сумішшю.
всипати борошно та замісити тісто Занурити руки в борошно і ліпити з тіста невеликі булочки. Викласти їх на деко та випікати за середньої t до готовності.
зліпити скони Дати трохи охолонути і посипати цукровою пудрою.
посипати цукровою пудрою Смачного чаювання!
скони готові
Комментарии
замечательные сконы!!! пекла их всю зиму из запасов тыквы, добавляла еще грецкие орешки - получалась вкуснятина))