Рецепт Гарбузові скони с фото

Гарбузові скони

Рецепт на 20 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать Английская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на каждый день

А давайте пекти скони! Гарбузові! Ніжні, рум'яні, з хрусткою скоринкою та помаранчевою м'якоттю! Намажте їх, ще теплими, маслом чи джемом і насолоджуйтеся на здоров'я! Гарбуз, як завжди, надасть тісту ніжності, сонячного відтінку кольору і гармонійного смаку. Ви можете зробити їх зовсім солодкими або, навпаки, закусочними. І не бійтеся смаку гарбуза - він майже не відчувається. А якщо вже дуже боїтеся, то замініть гарбуз яблуком чи морквою.

Теги

тыква, молоко, мука

Ингредиенты

  • 30 г вершкового масла
  • 4 ст. л. цукрової пудри
  • 1/2 склянки гарбузового пюре (відварити приблизно 150 г гарбуза)
  • 1 яйце
  • 1/2 склянки молока
  • 2,5 склянки борошна
  • 2 ч. л. розпушувача
  • щіпка солі
  • 1 ст. л. цукрової пудри - для посипання

Приготовление

  1. Збити в мисці розм'якшене масло з цукровою пудрою. Додати гарбузове пюре, яйце та молоко, перемішати.

    змішати гарбуз, масло, молоко, яйце та цукор
    змішати гарбуз, масло, молоко, яйце та цукор
  2. Просіяти в миску борошно з розпушувачем і сіллю; акуратно поєднати з вологою сумішшю.

    всипати борошно та замісити тісто
    всипати борошно та замісити тісто
  3. Занурити руки в борошно і ліпити з тіста невеликі булочки. Викласти їх на деко та випікати за середньої t до готовності.

    зліпити скони
    зліпити скони
  4. Дати трохи охолонути і посипати цукровою пудрою.

    посипати цукровою пудрою
    посипати цукровою пудрою
  5. Смачного чаювання!

    скони готові
    скони готові

Оценка 5 / 5 на основе 11183
Домашняя
тыква, молоко, мука
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Валерия
Валерия

замечательные сконы!!! пекла их всю зиму из запасов тыквы, добавляла еще грецкие орешки - получалась вкуснятина))

никитос
никитос

не очень