
Салат з тунцем та стручковою квасолею
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое всем остальным на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Хочу поділитися ще одним чудовим рецептом з мого повсякденного кулінарного арсеналу - це салат з тунцем та стручковою квасолею. Як часто буває, часу на приготування замало, а хочеться чогось ситного і смачного. І ось цей салат стає справжнім порятунком!
Теги
Ингредиенты
- 300 г консервованого тунця (або горбуші)
- 400 г стручкової квасолі
- 8-10 перепічних яєць (або 2-3 курячих)
- зелень на смак
- сіль
- перець
- рослинна олія
Приготовление
Квасолю опустити в окріп, варити 10 хвилин. Зелень дрібно покришити. Перепічні яйця розрізати на 2 частини (курячі на 4-6 частин). Змішати квасолю, тунця (рідину злити), зелень. Трохи посолити, поперчити. Заправити рослинною олією. При подачі в центр тарілки викласти салат, по краях викласти яйця.
салат з тунцем та стручковою квасолею Я його трохи змінила, додала солодкий перець і майонез замість олії. Дуже смачно вийшло!
Комментарии