Рецепт Свинина в пряній паніровці з журавлиновим соусом с фото

Свинина в пряній паніровці з журавлиновим соусом

Рецепт на 12 порций 60-120 минут готовить просто блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на природу на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Були у мене на днях гості. Довго думала, що б такого смачненького приготувати, переглянула купу різних рецептів, і ось нарешті потрібний був знайдений. Страва вийшла відмінною, гостям і чоловікові дуже сподобалося, і м'ясо практично миттєво випарувалося.

Теги

свинина, брусника, апельсин

Ингредиенты

  • м'якоть свинини - 1,5 кг (корейка, карбонад, окіст - на смак господині)

спеції:

  • сухий гранат
  • велика сіль
  • суміш 4 перців
  • горіхова суміш
  • розмарин (для бажаючих)
  • гірчиця в зернах
  • гвоздика
  • часник

для маринаду:

  • 2 ч. л. гірчиці
  • 2 ч. л. меду

для соусу:

  • журавлина 200 г
  • тростинний цукор 1/2 склянки
  • сік 1 апельсина
  • м'якоть 1 апельсина

Приготовление

  1. М'ясо промити, обсушити, зрізати зайвий жир і жилки.

    Зробити надрізи і нашпигувати часником.

    нашпигувати м'ясо часником
    нашпигувати м'ясо часником
  2. З'єднати гірчицю з медом, добре перемішати.

    з'єднати гірчицю з медом
    з'єднати гірчицю з медом
  3. З'єднати в ступці всі спеції, крім гвоздики і розім'яти.

    з'єднати в ступці спеції
    з'єднати в ступці спеції
  4. Шматок м'яса добре змастити спеціями.

    Потім намастити маринадом.

    м'ясо змастити спеціями та маринадом
    м'ясо змастити спеціями та маринадом
  5. Загорнути свинину у фольгу, залишити на 1 годину при кімнатній температурі.

    Розігріти духовку до 180-200 градусів, поставити деко з м'ясом запікатися години на 1,5.

    запекти у фользі
    запекти у фользі
  6. За 10 хвилин до готовності відкрити фольгу, покласти за бажанням пару гілочок розмарину і запекти до апетитної золотистої скоринки.

    відкрити фольгу для отримання рум'яної скоринки
    відкрити фольгу для отримання рум'яної скоринки
  7. За час, що залишився готуємо соус:

    У каструлю всипати цукор, поставити на невеликий вогонь. Влити попередньо віджатий сік апельсина. Додати ягоди журавлини. Нарізати цілий апельсин на невеликі кубики. Коли суміш закипить, швидко додати шматочки апельсинів. Проварити і зняти з вогню.

    страва готова
    страва готова
  8. М'ясо нарізати на порційні шматки, залити соусом і подати до столу.

    До речі, у холодному вигляді м'ясо чудово йде як закуска.

    Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 7135
Домашняя
свинина, брусника, апельсин
PT120M
PT120M
0

Комментарии