
Яєчно-сирний пиріг з куркою та чорносливом
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Хочете рецепт пирогів, які гарні як на святковому столі, так і як буденний сніданок?
Які можна взяти з собою на пікнік або дати дитині до школи?
Пирогів, різноманітність начинок яких не піддається опису, воно залежить лише від ваших бажань і фантазії?
А головне, пирогів, на приготування яких йде всього 10 хвилин (не рахуючи часу випічки), хочете?
А такі пироги є! І автором їх є популярна у Франції жінка-кухар Софі Дюдемен (Sophie Dudemaine).Саме своїми пирогами вона і прославилася.
Теги
Ингредиенты
- 150 г борошна
- 1 пакетик розпушувача (це в автора так, я кладу лише 1,5 ч. л.)
- 3 яйця
- 100 мл рослинної олії
- 125 мл теплого молока
- 100 г сиру грюйєр (підійде і емменталь)
- сіль, перець
- 1 куряча грудка (2 половинки)
- штук 10-12 чорносливу
- пучок петрушки або іншої зелені
Приготовление
Борошно просіяти з розпушувачем. Збити у борошно яйця і енергійно перемішати.
змішати борошно з яйцями Потім потихеньку влити олію і молоко, наприкінці додати тертий сир, сіль та перець.
додати молоко і сир Курку порізати кубиками і обсмажувати хвилин 10.
курку обсмажити Чорнослив і зелень нарізати довільно.
чорнослив і зелень нарізати Вмішати все в наше основне тісто.
вмішати начинку в тісто Викласти тісто у добре змащену форму і пекти 40 хв при t-180С.
викласти у форму У формі кільце мені дуже подобається пекти ці пироги.
випікати до готовності Охолодити і вийняти з форми. Пиріг може трохи прилипати, будьте до цього готові. Нарізати шматочками і подавати. Смачного!
нарізати шматочками
Комментарии
Выглядит аппетитно обязательно при готовлю