 
                  
                Грецький суп «Авголемоно»
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо варить Греческая кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Цей суп родом з Греції і зветься «авголемоно», що в перекладі - «яйце і лимон».
На смак він нагадує наші зелені щі - такий же кислуватий, але на відміну від перших - більш насичений і ситний.
Вариться цей суп елементарно. Ви цілком можете урізноманітнити ним своє повсякденне меню.
Теги
Ингредиенты
- 2 літри курячого бульйону
- 4 ст. л. рису (краще довгозернового)
- 3 яйця
- 3 ст. л. лимонного соку
- 2 ч. л. естрагону (сушеного або свіжого подрібненого)
- сіль та перець за потребою
Приготовление
- Бульйон довести до кипіння і всипати туди промитий рис. Варити хвилин 15-20 до готовності рису.   - Рис відварити в бульйоні до готовності 
- За 5 хвилин до кінця варіння відлити кілька столових ложок бульйону в миску. Це потрібно для того, щоб бульйон трохи охолов, і яйця не зсілися під час приготування соусу. 
- Збити в охолоджений бульйон яйця по одному, кожен раз ретельно збиваючи. В кінці додати лимонний сік.   - Зробити яєчно-лимонний соус 
- Готовий соус повільно влити у суп, енергійно помішуючи, і прогріти на маленькому вогні, не доводячи до кипіння.   - Влити соус у суп 
- Всипати естрагон, зняти з вогню і залишити на 10 хвилин. 
- Подавати з долькою лимона.   - Суп готовий! 












Комментарии
отличный суп,спасибо вам за рецепт и за прекрасное пошаговое объяснение !!! 
  
 