Рецепт Міні-пиріжки з рибою та зеленим чаєм с фото

Міні-пиріжки з рибою та зеленим чаєм

Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Пропоную вам експрес-пиріжки з рибою.
З одного боку, нічого особливого, з іншого - цілком підійдуть і на святковий стіл.
Кількість порцій з 500 г тіста може бути і більше. Просто у мене філе розрізалося лише на 5 шматків.
Пиріжки дуже легкі і повітряні, а готувати їх - нічого робити!

Теги

рыба, зеленый чай, белое вино

Ингредиенты

  • 500 г листкового тіста
  • 400 г філе лосося
  • 2 ч. л. зеленого чаю (краще сенча)
  • 2 ст. л. сухого білого вина
  • сіль
  • 1 яйце для змащування

Приготовление

  1. Філе розрізати на 5 шматків і зрізати зі шкіри. Натерти сіллю і залишити на 15 хвилин.

    рибу натерти сіллю
    рибу натерти сіллю
  2. Поки риба просолюється, розділимо яйце на жовток і білок. Білком ми будемо змащувати краї тіста, а жовтком - верх пиріжків.

    відокремити жовток
    відокремити жовток
  3. Потім швидко обсмажити шматочки риби у вині, по 2 хвилини з кожного боку.

    обсмажити рибу у вині
    обсмажити рибу у вині
  4. Тісто розділити на 5 шматків, кожен шматок розкатати, на середину викласти шматочок риби і присипати його чаєм.

    викласти на тісто, посипати чаєм
    викласти на тісто, посипати чаєм
  5. Змастити краї збитим білком. Накрити рибу спочатку одним кінцем тіста, потім іншим (внахлист). Краї добре притиснути.

    згорнути
    згорнути
  6. Викласти пиріжки на деко, змастити жовтком, збитим з 1 ч. л. води, і наколоти виделкою.

    викласти на деко
    викласти на деко
  7. Випікати пиріжки при t-200С 15 хвилин.

    випікати 15 хвилин
    випікати 15 хвилин
  8. Трохи охолодити і розрізати по діагоналі навпіл.

    пиріжки готові
    пиріжки готові

    Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 21115
Домашняя
рыба, зеленый чай, белое вино
PT45M
PT45M
0

Комментарии