
Сирники по-«Чунга-Чанга»
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день
Другий експеримент з сирниками виявився не менш вдалим, ніж перший. Цього разу я внесла в них південно-африканську нотку за рахунок банана та кокосу. Чому саме вони? Напевно, позначилося захоплення моєї дитини пісенькою «Чунга-Чанга».
Так що, любі мої, «їжте кокоси та жуйте банани», та ще й з сиром. Об'їдень!
Теги
Ингредиенты
- 2 яйця
- 400 г сиру
- 1 банан
- 4 ст. л. цукру
- 4 ст. л. борошна (+ ще трохи для панірування)
- 4 ст. л. кокосової стружки
- ваніль
- сіль
Приготовление
-
Яйця збити з цукром і ваніллю.
збити яйця з цукром -
Додати сир, потім борошно.
додати борошно і сир -
Банан дрібно нарізати і вмішати в тісто разом з кокосом і сіллю.
додати банан і кокос -
Мокрими руками сформувати з тіста невеликі сирнички, обваляти їх у борошні і смажити на рослинній олії до рум'яного кольору з обох боків.
нажарити сирників -
Подавати теплими з варенням або сметаною.
сирники готові Смачного!
Комментарии