Рецепт Сирники по-«Чунга-Чанга» с фото

Сирники по-«Чунга-Чанга»

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день

Другий експеримент з сирниками виявився не менш вдалим, ніж перший. Цього разу я внесла в них південно-африканську нотку за рахунок банана та кокосу. Чому саме вони? Напевно, позначилося захоплення моєї дитини пісенькою «Чунга-Чанга».

Так що, любі мої, «їжте кокоси та жуйте банани», та ще й з сиром. Об'їдень!

Теги

творог, банан, кокос

Ингредиенты

  • 2 яйця
  • 400 г сиру
  • 1 банан
  • 4 ст. л. цукру
  • 4 ст. л. борошна (+ ще трохи для панірування)
  • 4 ст. л. кокосової стружки
  • ваніль
  • сіль

Приготовление

  1. Яйця збити з цукром і ваніллю.

    збити яйця з цукром
    збити яйця з цукром
  2. Додати сир, потім борошно.

    додати борошно і сир
    додати борошно і сир
  3. Банан дрібно нарізати і вмішати в тісто разом з кокосом і сіллю.

    додати банан і кокос
    додати банан і кокос
  4. Мокрими руками сформувати з тіста невеликі сирнички, обваляти їх у борошні і смажити на рослинній олії до рум'яного кольору з обох боків.

    нажарити сирників
    нажарити сирників
  5. Подавати теплими з варенням або сметаною.

    сирники готові
    сирники готові

    Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 20108
Домашняя
творог, банан, кокос
PT45M
PT45M
0

Комментарии