
Лимонно-макові сирники
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день
Якось, роблячи чергові сирники, я подумала: «А де ж моя фантазія?!»
Фантазія тут же знайшлася і порадила мені ось що: замість того, щоб без кінця змінювати додатки в тісто, щоразу повертаючись до пресловутого ізюму, змінити смак самого тіста. Дивно, як це мені раніше в голову не спадало?
Хоча зі мною завжди так: найпростіші ідеї доходять до мене в останню чергу!
Фантазія виявилася права. Сирники вийшли неймовірні! У всіх відношеннях.
Теги
Ингредиенты
- 400-500 г сиру
- 2 яйця
- 4 ст. л. цукру
- 3 ст. л. борошна (+ 4-5 ст. л. для обвалювання)
- щіпка солі
- ваніль
- 1,5 ст. л. маку
- цедра 1 лимона
Приготовление
-
Яйця розтерти з цукром і ваніллю.
збити яйця з цукром -
Потім додати сир. Перемішувати до однорідності.
додати сир -
Потім всипати борошно і сіль. А наприкінці - наповнювачі. У даному випадку - це мак і цедра. Перемішувати до однорідної гладкої консистенції.
всипати борошно, мак і цедру -
Мочимо руки у воді і ліпимо маленькі кульки. Обвалюємо їх у борошні, надаючи форму коржиків, і кладемо на розігріту сковорідку, змащену олією.
зліпити кульки та обсмажити їх в олії -
Смажимо до рум'яного кольору з одного боку, потім з іншого. Ну, це ви й так знаєте.
перевернути -
Подавати можна, поливши варенням, медом або сметаною.
сирники готові -
До речі, сирники виходять повітрянішими і легшими, якщо борошно замінити манкою.
Смачного!
Комментарии
Хорошая фантазия !
вкуснатища
