Рецепт Лимонно-макові сирники с фото

Лимонно-макові сирники

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на природу на каждый день

Якось, роблячи чергові сирники, я подумала: «А де ж моя фантазія?!»

Фантазія тут же знайшлася і порадила мені ось що: замість того, щоб без кінця змінювати додатки в тісто, щоразу повертаючись до пресловутого ізюму, змінити смак самого тіста. Дивно, як це мені раніше в голову не спадало?

Хоча зі мною завжди так: найпростіші ідеї доходять до мене в останню чергу!

Фантазія виявилася права. Сирники вийшли неймовірні! У всіх відношеннях.

Теги

творог, яйца, мак

Ингредиенты

  • 400-500 г сиру
  • 2 яйця
  • 4 ст. л. цукру
  • 3 ст. л. борошна (+ 4-5 ст. л. для обвалювання)
  • щіпка солі
  • ваніль
  • 1,5 ст. л. маку
  • цедра 1 лимона

Приготовление

  1. Яйця розтерти з цукром і ваніллю.

    збити яйця з цукром
    збити яйця з цукром
  2. Потім додати сир. Перемішувати до однорідності.

    додати сир
    додати сир
  3. Потім всипати борошно і сіль. А наприкінці - наповнювачі. У даному випадку - це мак і цедра. Перемішувати до однорідної гладкої консистенції.

    всипати борошно, мак і цедру
    всипати борошно, мак і цедру
  4. Мочимо руки у воді і ліпимо маленькі кульки. Обвалюємо їх у борошні, надаючи форму коржиків, і кладемо на розігріту сковорідку, змащену олією.

    зліпити кульки та обсмажити їх в олії
    зліпити кульки та обсмажити їх в олії
  5. Смажимо до рум'яного кольору з одного боку, потім з іншого. Ну, це ви й так знаєте.

    перевернути
    перевернути
  6. Подавати можна, поливши варенням, медом або сметаною.

    сирники готові
    сирники готові
  7. До речі, сирники виходять повітрянішими і легшими, якщо борошно замінити манкою.

    Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 20107
Домашняя
творог, яйца, мак
PT45M
PT45M
0

Комментарии

Юля
Юля

Хорошая фантазия !

таня
таня

вкуснатища