Рецепт Канелоні з рибною начинкою с фото

Канелоні з рибною начинкою

Рецепт на 20 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на встречу с друзьями на каждый день

Хочу запропонувати вам ще один рецепт італійської пасти. Цього разу це будуть канелоні. Хто не знає, канелоні - це паста у вигляді великих трубочок, призначених для фарширування та подальшого запікання. Варіантів начинки велика кількість: м'ясні та рибні фарші, овочі з сирами, шинка з грибами, сир. Навіть солодкі канелоні роблять! Потім їх посипають сиром або заливають соусом і відправляють у духовку. Страва виходить просто чудова!

Я покажу вам, як можна приготувати цю пасту з дуже простою начинкою - рибним фаршем. При цьому страва не запікається під бешамелем, як ви, напевно, звикли бачити, а просто посипається сиром. Так теж дуже смачно!

А взагалі, канелоні - як наші російські млинці: що в них не загорни - все добре!

Спробуйте цей простий рецепт італійської пасти та здивуйте своїх гостей!

Теги

рыба, сыр, сливки

Ингредиенты

  • 700 г рибного філе (я взяла тріску)
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • сіль, перець
  • 150 г твердого сиру

Для соусу:

  • 2-3 зубчики часнику
  • 2-3 помідори
  • 1 склянка жирних вершків
  • тим'ян, сіль
  • 1-2 ст. л. лимонного соку

Приготовление

  1. Рибу обсмажити 5 хвилин, бажано без олії.

    Рибний сік НЕ виливати! Він нам знадобиться для соусу.

    обсмажити рибу
    обсмажити рибу
  2. Овочі почистити, дрібно нарізати або натерти і потушкувати до м'якості (ось тут олію додавайте).

    овочі потушкувати до м'якості
    овочі потушкувати до м'якості
  3. Рибу і овочі провернути через м'ясорубку і зробити однорідний фарш. Посолити і поперчити за смаком.

    зробити фарш
    зробити фарш
  4. Довести до кипіння воду у великій каструлі. Підсолити її. Відварювати канелоні 4 хвилини, а потім відразу ж перекладати в ємність з холодною водою. Відварювати краще порціями по 6-8 штук, щоб пасті було простір.

    відварити пасту 4 хвилини
    відварити пасту 4 хвилини
  5. Відварені канелоні обсушити і начинити фаршем.

    Хтось начиняє ложкою, хтось використовує кондитерський мішок чи простий пакет, а мені зручніше руками: лівою рукою тримаєш, прикриваючи отвір пальцем, а правою фаршируєш.

    начинити канелоні фаршем
    начинити канелоні фаршем
  6. Викласти канелоні у форму, посипати тертим сиром і запікати при t-180С 20 хвилин.

    запекти канелоні
    запекти канелоні
  7. Соус:

    У рибному соусі, що залишився, потушкувати 2 хвилини дрібно нарізаний часник.

    потушкувати часник
    потушкувати часник
  8. Помідори нарізати тонкими часточками і додати в соус.

    додати помідори
    додати помідори
  9. Влити вершки, додати тим'ян і довести до кипіння. Зняти з вогню, посолити за смаком і приправити лимонним соком.

    додати вершки та спеції
    додати вершки та спеції
  10. Відразу ж подавати канелоні, поливши їх вершковим соусом.

    Buon appetito!

    страва готова
    страва готова
Оценка 5 / 5 на основе 289
Домашняя
рыба, сыр, сливки
PT60M
PT60M
0

Комментарии