
Канелоні з рибною начинкою
Рецепт на 20 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
Хочу запропонувати вам ще один рецепт італійської пасти. Цього разу це будуть канелоні. Хто не знає, канелоні - це паста у вигляді великих трубочок, призначених для фарширування та подальшого запікання. Варіантів начинки велика кількість: м'ясні та рибні фарші, овочі з сирами, шинка з грибами, сир. Навіть солодкі канелоні роблять! Потім їх посипають сиром або заливають соусом і відправляють у духовку. Страва виходить просто чудова!
Я покажу вам, як можна приготувати цю пасту з дуже простою начинкою - рибним фаршем. При цьому страва не запікається під бешамелем, як ви, напевно, звикли бачити, а просто посипається сиром. Так теж дуже смачно!
А взагалі, канелоні - як наші російські млинці: що в них не загорни - все добре!
Спробуйте цей простий рецепт італійської пасти та здивуйте своїх гостей!
Теги
Ингредиенты
- 700 г рибного філе (я взяла тріску)
- 1 цибулина
- 1 морква
- сіль, перець
- 150 г твердого сиру
Для соусу:
- 2-3 зубчики часнику
- 2-3 помідори
- 1 склянка жирних вершків
- тим'ян, сіль
- 1-2 ст. л. лимонного соку
Приготовление
Рибу обсмажити 5 хвилин, бажано без олії.
Рибний сік НЕ виливати! Він нам знадобиться для соусу.
обсмажити рибу Овочі почистити, дрібно нарізати або натерти і потушкувати до м'якості (ось тут олію додавайте).
овочі потушкувати до м'якості Рибу і овочі провернути через м'ясорубку і зробити однорідний фарш. Посолити і поперчити за смаком.
зробити фарш Довести до кипіння воду у великій каструлі. Підсолити її. Відварювати канелоні 4 хвилини, а потім відразу ж перекладати в ємність з холодною водою. Відварювати краще порціями по 6-8 штук, щоб пасті було простір.
відварити пасту 4 хвилини Відварені канелоні обсушити і начинити фаршем.
Хтось начиняє ложкою, хтось використовує кондитерський мішок чи простий пакет, а мені зручніше руками: лівою рукою тримаєш, прикриваючи отвір пальцем, а правою фаршируєш.
начинити канелоні фаршем Викласти канелоні у форму, посипати тертим сиром і запікати при t-180С 20 хвилин.
запекти канелоні Соус:
У рибному соусі, що залишився, потушкувати 2 хвилини дрібно нарізаний часник.
потушкувати часник Помідори нарізати тонкими часточками і додати в соус.
додати помідори Влити вершки, додати тим'ян і довести до кипіння. Зняти з вогню, посолити за смаком і приправити лимонним соком.
додати вершки та спеції Відразу ж подавати канелоні, поливши їх вершковим соусом.
Buon appetito!
страва готова
Комментарии