
Піца «Пеппероні» на тонкому тісті
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо запекать духовка Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Відчиніть двері своєї кухні і зануртеся в атмосферу італійської гастрономії з неймовірно апетитним рецептом піци «пеппероні» на тонкому тісті. Уявіть собі хрустке і легке тісто, ніжний томатний соус, щедро посипаний тертим пармезаном і натертою моцарелою. А як же гостра ковбаса пеппероні, що створює вибух смаків на вашому язиці! Цей рецепт стане ідеальним варіантом для сімейної вечері чи вечірки з друзями. Кожен крок приготування, починаючи з підйому тіста, створення соусу і збірки піци, стане маленьким ритуалом, що наповнює вашу кухню затишком та ароматом італійської кухні. Даруйте собі та своїм близьким насолоду смаком та відчуттям справжньої італійської піци, приготовленої своїми руками. Ласкаво просимо до захоплюючого світу піци «пеппероні» на тонкому тісті, де смак і пристрасть зливаються в неповторному танці на вашому язиці!
Теги
Ингредиенты
- Борошно - 400 г
- Сіль - 1 чайна ложка
- Цукор - 1 чайна ложка
- Сухі дріжджі - 1 чайна ложка
- Тепла вода - близько 200 мл
- Оливкова олія - 2 столові ложки
- Томатний соус
- Пармезан (тертий)
- Моцарелла (терта)
- Пеппероні
Приготовление
Приготування тіста: У миску просійте борошно і додайте сіль, цукор та сухі дріжджі. Добре перемішайте сухі інгредієнти.
Зробіть заглиблення у суміші і влийте теплу воду. Додайте оливкову олію.
Спочатку замішуйте тісто лопаткою, а потім переходьте до замішування руками, додаючи борошно поступово, якщо потрібно, щоб тісто не було занадто липким. Замішуйте тісто до отримання м'якої, гладкої і еластичної текстури.
Розділіть тісто на дві рівні частини і сформуйте з них кульки. Покладіть кульки тіста в змащені олією миски, накрийте їх і залиште в теплому місці приблизно на 1,5 години для підйому.
Приготування томатного соусу: Зніміть плодоніжки з помідорів і зробіть надріз хрест-навхрест на верхній частині кожного помідора.
Помістіть помідори у глибоку миску і залейте їх окропом. Залиште на кілька хвилин.
Зніміть шкірку з помідорів (вона буде легко відділятися).
Наріжте очищені помідори на четвертинки або дрібніші шматочки, залежно від їх розміру.
Використовуючи блендер, подрібніть помідори до однорідної маси.
На середньому вогні розігрійте сковороду і додайте трохи оливкової олії. Обсмажте її трохи, потім додайте помідорне пюре. Добре перемішайте і залиште соус тушкуватися на середньому вогні приблизно 45 хвилин, періодично помішуючи. Потім приберіть з вогню і залиште соус охолонути.
Приготування піци: Розігрійте духовку до максимальної температури (зазвичай близько 230 градусів).
Візьміть одну з порцій тіста і насипте на нього трохи борошна, щоб не прилипало до рук. Розтягніть тісто до бажаного діаметру і товщини. Можна залишити невеликі бортики.
Перекладіть тісто на деко і додайте на нього половину охолодженого томатного соусу. Розподіліть соус тонким шаром по всій поверхні.
Посипте тісто тертим пармезаном і натертою моцарелою у потрібній кількості.
Розподіліть кружечки пеппероні зверху.
Поставте деко у розігріту духовку і випікайте піцу приблизно 10 хвилин або поки вона не стане рум'яною і апетитною.
Залиште піцу трохи охолонути, а потім наріжте на порційні шматочки і насолоджуйтеся!
Рецепт піци «Пеппероні» на тонкому тісті
Комментарии