Рецепт Класичне малинове варення на зиму с фото

Класичне малинове варення на зиму

Рецепт на 10 порций 60-120 минут готовить очень просто блюдо недорогое варить плита всем остальным на каждый день

Літо - це пора яскравих кольорів і соковитих ароматів, коли природа дарує нам щедрий урожай свіжих фруктів і ягід. І немає нічого прекраснішого, ніж створити з них ароматне варення, що наповнює дім сонячними нотками літа. Одним з найпопулярніших варень у цей час року є малинове варення, яке захоплює своїм яскравим кольором і солодкою ніжністю. Кожен ковток цього варення нагадує про теплі літні дні, коли достиглі малини приваблюють своєю солодкістю і свіжістю. Зволожуюча текстура варення з ніжними ягодами дозволяє зберегти в ньому всю природну красу і смакові якості малини. Незалежно від того, використовуєте ви свіжі ягоди з ферми чи зібрані в саду, малинове варення подарує вам радість і задоволення від приготування домашнього десерту, пробудивши у вас ті самі літні спогади. Приготування цього варення - це не тільки процес, але й справжнє мистецтво, яке дозволяє втримати частинку літнього настрою в кожній банці.

Теги

малина, сахар

Ингредиенты

  • 1 кг свіжої малини
  • 800 г цукру

Приготовление

  1. У свіжої малини видаліть плодоніжки та будь-яке інше сміття.

  2. Перекладіть малину в каструлю та посипте цукром. Добре перемішайте, щоб цукор рівномірно вкрив ягоди.

  3. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть вміст до кипіння. Потім зменште вогонь до мінімуму і готуйте варення на низькому вогні, періодично помішуючи.

  4. Варення буде готове, коли малина стане м'якою, а рідина набуде консистенції сиропу. Зазвичай це займає близько 30-40 хвилин.

  5. Щоб перевірити готовність варення, можна нанести невелику кількість на холодну тарілку. Якщо воно швидко застигає і не розливається, то варення готове.

  6. Коли варення готове, зніміть його з вогню та дайте охолонути протягом декількох хвилин.

  7. Перелийте гаряче варення у стерилізовані скляні банки. Закрийте їх кришками та переверніть банки догори дном. Це допоможе створити додаткове ущільнення та забезпечити тривале зберігання.

  8. Через декілька годин, коли варення повністю охолоне, переверніть банки назад і зберігайте їх у прохолодному, темному місці.

    Малинове варення в банках
    Малинове варення в банках
Оценка 5 / 5 на основе 24686
Домашняя
малина, сахар
PT120M
PT120M
0

Комментарии