
Шоколадна глазур
Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо микроволновая печь детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Шоколадна глазур - незамінний компонент для прикраси тортів, тістечок та інших солодощів. Ми раді поділитися з вами нашим перевіреним рецептом, який дозволить вам насолодитися чудовою шоколадною глазур'ю, приготовленою вдома. Вона чудово поєднується з різними десертами і подарує вам незабутній смаковий досвід. Слідуючи нашим поетапним інструкціям, ви з легкістю створите гладку, апетитну глазур, яка стане справжнім прикрасою ваших солодких шедеврів. Приготуйте цю шоколадну глазур та порадуйте своїх рідних та гостей цими спокусливими ласощами.
Теги
Ингредиенты
- Какао - 3 столові ложки
- Цукор - 3 столові ложки
- Молоко - 6 столових ложок
- Вершкове масло - 30-50 грам (за бажанням)
Приготовление
В окремий посуд просійте какао, щоб позбутися грудочок і забезпечити однорідність глазурі. Можна використовувати невеличке сито.
Додайте цукрову пудру, краще дрібну, щоб вона швидше розчинилася. Ретельно перемішайте.
Поступово влийте кімнатно-температурне молоко в суміш какао і цукру. Добре розмішайте до отримання гладкої консистенції.
Передайте отриману суміш у мікрохвильову піч. Кожні 30 секунд діставайте посуд та ретельно збивайте суміш, щоб уникнути її запікання по краях. Час приготування в мікрохвильовій печі становитиме близько двох хвилин.
Суміш буде змінювати колір з кожним періодом нагрівання і поступово стане насиченим темно-коричневим.
Якщо ви хочете, щоб глазур мала щільнішу консистенцію, додайте вершкове масло і ретельно перемішайте.
Готова шоколадна глазур готова до використання і прикрасить ваші солодощі.

Комментарии