Рецепт Блини на воді с фото

Блини на воді

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Коли настає час для смачних і поживних млинців, ми часто шукаємо ідеальний рецепт. Млинці - це універсальна страва, яку можна приготувати за різними рецептами та з різними начинками. Однак, якщо ви хочете приготувати млинці без використання молока, то рецепт на воді - чудовий варіант для вас. Млинці на воді мають свій неповторний смак і аромат. Їх готують з простих інгредієнтів, які завжди є під рукою. Такий рецепт ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу рослинним продуктам або стикається з непереносимістю молочних продуктів. Більше того, млинці на воді можуть бути чудовою основою для різних начинок, чи то солодкі або солоні. Дотримуючись нашого робочого рецепту, ви зможете приготувати легкі і пишні млинці, які порадують вас і ваших близьких. Це проста страва, яка завжди вітається на сніданок, обід чи вечерю. Готуйте млинці на воді та насолоджуйтеся їх ніжністю і ароматом, додаючи улюблені начинки чи підливи. Приступаємо до приготування цієї смачної страви!

Теги

мука, вода, яйца

Ингредиенты

  • 2 склянки борошна
  • 2 склянки води
  • 2 яйця
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки рослинної олії (для смаження)

Приготовление

  1. У великій мисці змішайте борошно та сіль.

  2. В окремій мисці збийте яйця.

  3. Додайте збиті яйця до борошна та ретельно перемішайте.

  4. Поступово додавайте воду у тісто, продовжуючи перемішувати, щоб уникнути грудочок. Має вийти гладка консистенція без грудочок.

  5. Дайте тісту відпочити 10-15 хвилин, щоб борошно ввібрало воду.

  6. Розігрійте сковоріду на середньому вогні та додайте трохи рослинної олії для змащення поверхні.

  7. Вилийте частину тіста на сковорідку та рівномірно розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку.

  8. Смажте млинці до золотистого кольору з обох боків. Зазвичай це займає близько 2-3 хвилин з кожного боку.

  9. Перекладіть готові млинці на тарілку та продовжуйте смажити решту тіста, змащуючи сковорідку олією перед кожним новим млинцем.

  10. Подавайте млинці гарячими з медом, згущеним молоком, варенням, сиром, сметаною чи будь-якими іншими добавками на ваш смак.

Оценка 5 / 5 на основе 20663
Домашняя
мука, вода, яйца
PT30M
PT30M
0

Комментарии