Рецепт Вареники з капустою с фото

Вареники з капустою

Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо варить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день

Сьогодні я поділюся з вами рецептом класичних «вареників з капустою». Це популярна страва української кухні, яка завжди радує своїм простим, але смачним поєднанням інгредієнтів. М'яке тісто, ароматна тушкована капуста і трохи солонувата водяна ванна - все це створює ідеальне поєднання текстур і смаків. Незалежно від того, готуєте ви для сімейного обіду чи просто бажаєте порадувати себе смачною вечерею, цей рецепт підійде якнайкраще. Приготуйтеся зануритися в атмосферу домашнього затишку і насолодитися цією чудовою стравою!

Теги

капуста, сыроватка, мука

Ингредиенты

  • 2 склянки борошна
  • 1/2 склянки сироватки
  • 1/2 чайної ложки соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 склянки тушкованої капусти
  • 1 літр води
  • Сіль (за смаком)
  • Рослинна олія (для подачі)

Приготовление

  1. Підготуйте тісто. У великій мисці змішайте борошно, сироватку, соду і сіль. Вимішуйте тісто до отримання гладкої та пружної консистенції. Якщо тісто занадто сухе, додайте трохи сироватки. Якщо занадто вологе, додайте трохи борошна.

  2. тушкована капуста
    тушкована капуста
  3. В цей час приготуйте начинку. Додайте тушковану капусту у миску і за бажанням приправте її сіллю за смаком. Добре перемішайте.

  4. Розділіть відпочиле тісто на кілька порцій. Візьміть одну порцію і розкачайте її на тонку пластину на чистій поверхні, посипаній борошном. Виріжте кола, використовуючи велике кільце або склянку.

  5. На кожне коло покладіть приблизно 1-2 столові ложки тушкованої капусти в центрі. Складіть половину кола і щільно притисніть краї, щоб запечатати начинку всередині. Повторіть з рештою кілець і тушкованою капустою, поки не закінчиться начинка чи тісто.

  6. Поставте велику каструлю на вогонь, додайте в неї воду і посоліть. Доведіть воду до кипіння.

  7. Обережно покладіть вареники у киплячу воду і варіть їх близько 5 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню і не стануть м'якими.

  8. Використовуйте дуршлаг або шумівку, щоб обережно дістати вареники з окропу і покласти їх на тарілку.

  9. Повторіть процес варіння з рештою вареників.

  10. Подавайте вареники гарячими, посипте смаженою цибулею на рослинній олії та додайте зелень за бажанням.

  11. Вареники з капустою
    Вареники з капустою
Оценка 5 / 5 на основе 23653
Домашняя
капуста, сыроватка, мука
PT60M
PT60M
0

Комментарии