
Тарт фламбе
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Сьогодні я хочу поділитися з вами чудовим рецептом тарту фламбе, французького пирога з цибулею, який підкорює серця своїм ароматом і ніжною текстурою. Ця страва - справжня знахідка для любителів пирогів та гастрономічних вишукувань! Час приготування цього прекрасного пирога - одна з його переваг. Всього за 15 хвилин ви зможете приготувати основу, а потім він пробуде в духовці всього 20 хвилин, щоб стати справжнім шедевром кулінарії. Чи не так?
Теги
Ингредиенты
- 200 г тонкого листкового тіста
- 150 г крем-фрешу
- 100 г сиру з вершками
- 100 г бекону, нарізаного тонкими смужками
- 1 велика цибулина, нарізана тонкими кільцями
- Сіль та свіжомелений чорний перець для приправи
Приготовление
Спочатку розігрійте духовку до 220 градусів Цельсія. Потім розкатайте листкове тісто на деку і зробіть невеликі надрізи по краях, щоб воно рівномірно піднялося під час випічки.
Протягом декількох хвилин підсмажте бекон на сковорідці до хрусткого стану, а потім викладіть його на паперовий рушник, щоб видалити надлишки жиру.
У тій же сковорідці, використовуючи жир від бекону, обсмажте цибулю до м'якості та золотистого кольору. Вона додасть чудовий аромат і солодкість вашому пирогу.
Тепер візьміть крем-фреш і сир з вершками, змішайте їх у мисці до однорідної маси. Це буде основою для нашої тарт фламбе.
Рівномірно нанесіть отриману суміш на листкове тісто, залишивши невеликий край без начинки. Потім рівномірно розподіліть обсмажену цибулю та хрусткий бекон по всій поверхні пирога.
Поставте деко з тартом фламбе у розігріту духовку і випікайте його близько 20 хвилин, поки край тіста не стане золотистим і начинка не набуде апетитного вигляду.
Коли ваш тарт фламбе готовий, дістаньте її з духовки і дайте трохи охолонути перед подачею. Наріжте її на шматочки і насолоджуйтеся цим прекрасним французьким пирогом!
Комментарии